icoline Olsen har sat sin signatur på en 2-årig aftale med Randers HK. Den 22-årige højre back er oprindeligt fra Aabybro, men ud over at have repræsenteret Danmark på diverse ungdomslandshold har Nicoline repræsenteret både Skanderborg og Aarhus United og været forbi den svenske liga. De seneste sæsoner har desværre været skæmmet af en alvorlig skade.

Niels Agensen udtaler: ”Bedre indstilling, end den Nicoline besidder, findes måske ikke, og selv på trods af en lang skadesperiode er den intakt. Hendes indstilling har vi brug for i opbygningen af et nyt hold. Men vigtigst så passer hun perfekt ind i det spil, som vi gerne vil spille, og jeg håber, vi får Nicoline tilbage og kan hjælpe hende videre i udviklingen, for så bliver hun uden tvivl en stor gevinst for holdet i den kommende sæson.”

“Efter at jeg i en længere perioden har været sat ude af spil, tripper jeg igen for at kunne løbe på en håndboldbane og kæmpe om vigtige point – dette ser jeg en mulighed for i Randers HK. Det at bygge et nyt hold op er noget specielt, så det bliver spændende at se, hvor vi står. Jeg er dog sikker på, at et hold bestående af unge spillere, som har udvikling for øje og bare vil træne hårdt hurtigt får pilen til at pege i den rigtige retning. Personligt går jeg altid dedikeret ind til enhver opgave, og jeg mener derfor, at min træningsmentalitet stemmer rigtig godt overens med det, som både Niels og Randers HK står for. Det er vigtigt for mig at finde noget kontinuitet, og jeg gælder mig derfor til de næste to år i Randers HK-trøjen”. udtaler Nicoline.

Nicoline Olsen kommer til at spille i Randers HK med trøjenummer #10