En god start, hvor første angreb gav straffekast, efter et indspil til Josefine Dragenberg. Desværre var det stolpe ud for Celine Sivertsen, som tog sig af straffekastet.

I det efterfølgende angreb, var der dog mere kvalitet i afslutningen fra Celine Sivertsen, som på et flot langskud, kunne sæt bolden i mål.

Herefter havde Randers pigerne svært ved at løse Team Esbjergs 5-1 forsvar, hvilket resulterede i halve afslutninger, som Team Esbjerg straffede i kontraspillet.

Det resulterede i en Randers HK timeout efter 7 min, hvor 7 mod 6 spillet blev sat i scene. I det efterfølgende angreb, gav det Celine Sivertsen en god chance på ydersiden af backen, men desværre blev chancen brændt, og Team Esbjerg kunne score i tomt mål.

I det efterfølgende angreb viste Anne Sofie Hjort skudkraft, og kunne reducere til 2-8. Desværre blev helt elementære kaste / gribe fejl straffet, og Team Esbjerg kunne udbygge føringen til 10-2.

Igen var Anne Sofie Hjort spilleren der viste vejen i angrebet, og kunne i overtallet score til 3-10. Et godt forsvar, gav efterfølgende en kontramulighed, som desværre blev brændt. I stedet kunne Team Esbjerg score til 11-3 på straffekast.

Cheftræner Niels Agesen gik tilbage i 6 mod 6 spillet, hvilket gav potte, da Camilla Dalby kunne score til 4-11 på et flot langskud. Efterfølgende var det Team Esbjerg til at brænde, og Signe Schaar kunne score til 5-11.

Efter 18 min begyndte Randers forsvaret at få bedre fat, og havde muligheden for at reducere til 7-11, men desværre brændte Sabine Pedersen en oplagt kontrachance. I stedet var det Team Esbjerg, der kunne løbe kontra og score i deres 2.fase.

Efter 19 min var det Team Esbjerg træner, Jesper Jensens tur til at tage timeout, efter at Camilla Dalby igen havde scoret på langskud til stillingen 7-13. Timeouten kom Team Esbjerg til gode og de kunne udbygge føringen til 7-15.

Randerspigerne havde svært ved at holde fast i skarpheden, men højre siden begyndte stille og roligt at komme mere og mere i gang. Hvor Line Mai Hougaard blandt andet kunne score nogle flotte mål.

Stillingen efter 24 min 9-18, alle fejlene blev straffet af Team Esbjerg.

Randers pigerne knoklede videre, men uskarpe afslutninger, blev straffet af kontraspillet fra Team Esbjerg. Henimod slutningen af 1.halvleg lykkedes det Randerspigerne at få lidt mere fart i angrebet, hvilket gav resultat i 2 hurtige mål før halvlegen. Pausestilling på 21-13 til Team Esbjerg.

Fra 2.halvlegs start var Mathilde Juncker kommet ind i målet, og startede ud med 2 hurtige redninger, hvilket gav to kontramål til Randers HK, sat ind af Mathilde Orkild og Sabine Pedersen, til stillingen 15-21.

Randerspigerne kom ind til 2.halvleg med meget mere energi og fart i forsvarsspillet, og selvom Randerspigerne blev ramt af en 2 min udvisning til Josefine Dragenberg, så lykkedes det alligevel at få fat i bolden. I det efterfølgende angreb kunne Camilla Degn score til stillingen 16-22.

Efterfølgende vidste Esbjerg skarphed og kunne udbygge føringen til 16-24.

I de to efterfølgende angreb spillede Randerspigerne sig til 2 gode chancer ved Sabine Pedersen og Camilla Degn, som desværre blev brændt på Team Esbjerg målvogteren, som på dette tidspunkt stod med 50%.

Men Sabine Pedersen fik revanche efter et flot indspil fra Cecilie Mørch Hansen, og kunne score til 17-24. Det fik Team Esbjerg træner, Jesper Jensen, til at tage timeout efter 40 min spil.

Efter timeouten spillede Team Esbjerg sig til et straffekast, men her stod Mathilde Juncker i vejen. Men Randers havde svært ved at finde chancerne i angrebet, og Team Esbjerg kunne udbygge føringen til 17-25, 43 min spillet.

Randers pigerne knoklede på, men havde svært ved at få stoppet Team Esbjergs angrebsspil. Det resulterede i at holdene kunne bytte mål, da der var kommet mere tempo ind i angrebsspillet. 21-29 efter 50 min.

I de efterfølgende minutter havde Randerspigerne svært ved at finde chancerne, og tempoet var begyndt at falde i angrebet. Samtidig havde Team Esbjerg svært ved at pacere Mathilde Juncker i målet, hvilket fik Team Esbjerg træner Jesper Jensen til at tage timeout efter 52 min. Stilling 21-30.

Efter timeouten havde Randers helt styr på forsvaret, og kunne score ved Camilla Degn. Og efter en enkelt Team Esbjerg scoring, kunne Sabine Pedersen modtage bolden under den ene back, og score til 23-31.

Mathilde Juncker fortsatte med at stå i vejen for Team Esbjerg skytterne og et flot indspil fra Rikke Thorngaard til Sabine Pedersen, resulterede i et straffekast, som Julia Eriksson efterfølgende kunne score på.

Camilla Dalby kunne sætte det sidste mål ind, til slutstilling 26-32.

Målscorer for Randers HK

Sabine Pedersen, 5 mål
Julia Erikson, 4 mål
Camilla Dalby, 4 mål
Line Mai Hougaard, 3 mål
Mathilde Orkild, 2 mål
Camilla Degn, 2 mål
Anne Sofie Hjort, 2 mål
Signe Schaar, 1 mål
Josefine Dragenberg, 1 mål
Rikke Thorngaard, 1 mål
Celine Sivertsen, 1 mål