Av. Kampen i Skanderborg endte desværre med et smerteligt nederlag i allersidste sekund.

Opgøret blev lige så tæt og intens, som vi havde regnet med. I kampens begyndelse fulgtes de to hold ad, men det var pigerne fra Randers, der kunne trække en anelse fra og gå til pause foran 13-11. Med lidt mere skarphed foran kassen kunne føringen have været større.

Pigerne kom skarpt ud fra pausen og kom foran både 15-11 og 18-14. Den føring formåede holdet desværre ikke at holde. Stille og roligt halede Skanderborg ind på deres gæster og bragte sig endda foran 21-19. Heldigvis giver vores piger aldrig op, og de fik svaret flot igen og udlignede til 21-21.

Med 15 sekunder igen tog Niels Agesen timeout.  Med en mand i undertal valgte de at sætte sidste angreb op seks mod seks med målmanden ude. Desværre endte angrebet med en forhastet afslutning i paraderne. Bolden endte hos Skanderborgs målmand, der sendte bolden i vores tomme mål og sikrede Skanderborg sejren i allersidste sekund.

 

Det gør ondt

Det var naturligvis en skuffet cheftræner efter kampen:

“Den måde, kampen bliver afgjort på, gør selvfølgelig ondt, men vi vælger at gå efter sejren og de to point, selvom vi er en mand i undertal,” lyder det fra Niels Agesen umiddelbart efter kampen. “Når vi ser bort fra den sidste situation, så er jeg utilfreds med vores boldomgang igennem hele kampen, og så spiller vi i alt for lavt tempo. Det virker som om, vi var lidt af mærket af, at vi følte, vi skulle vinde hernede. Men Skanderborg gør det simpelt og gør det, de er gode til. De står med de to point nu, og de var bare bedst i dag, da det skulle afgøres,” siger Niels Agesen.

Målscorer:

Skanderborg Håndbold : Sofia Deen 5, Melina Kristensen 4, Stine Eriksen 4, Emilie Pedersen 3, Caroline Rasmussen 3, Sarah Stougaard 1, Sophie Moth 1, Katrine Larson 1.

Randers HK : Kristin Thorleifsdottir 6, Sidsel Mejlvang 5, Mathilde Orkild 4, Mai Kragballe 2, Julie Pontoppidan 1, Christina Hansen 1, Nicoline Olsen 1, Camilla Degn 1.

Foto: Hans Carstens