Spændingen udeblev desværre i onsdagens opgør mod Odense Håndbold. Pigerne kæmpede tilfredsstillende, men det rakt ikke mod stjerne fra Odense. Holdet tabte 33-23.

Hjemmeholdets forsvar stod solidt, og Randers HK kæmpede med at finde hullerne til mål. Det gav Odense lette vilkår for at løbe kontra, hvilkede resulterede i mange scoringer fra Odense allerede i første halvleg. Dermed fik Randers HK svært ved at hænge på, og Odense kunne sikkert køre sejren hjem.

Undervejs var der dog flotte præstationer fra især Camilla Degn og Sidsel Mejlvang. Førstnævnte har i en lang periode været sikkerheden selv på fløjen, mens hun endnu engang viser, at hun kan løfte hendes nye forsvarsopgaver på back-positionen. Sidsel Mejlvang blev af Odense kåret til kampens spiller, og præsterer på meget højt niveau i begge ender af banen. Vi håber, de fortsætter stimen.

Afslutningsvis på kampen blev der også spilletid til flere af vores unge piger, hvor Ida Callisen og Aia Raadshøj fik tid i angrebet, mens der var debut til Sille Sorth, der normalt spiller højrefløj på vores U17 hold. Stærkt gået.

Næste opgave er onsdag d. 13/1 på hjemmebane, hvor vi tager imod Silkeborg Voel.

foto: Hans Carstens