”Lige nu er der pause i håndboldligaen men det betyder ikke at vi er gået i hi. Udenfor banen er der fortsat hektisk aktivitet for at nå i mål med den kommercielle del. Mere herom indenfor nærmeste fremtid. En af de ting der lige nu går stærkt er Årets Familie Messe i Randers, som afholdes den 24/2-2019 – en messe som afholdes i Cross Studiet, Udbyhøjvej 133, 8930 Randers NØ.
Hvorfor nu lige der har flere spurgt? Jamen det handler om at vælge en profil på en messe, hvor vi tænker andre tanker, en messe hvor vi ikke vælger en traditionel hal, en messe hvor alle skal have råd til at udstille – MANGFOLDIGHED er nøgleordet. Også et sted hvor der er plads til at have kant – både som arrangør og udstiller.

”Og det kan vi med tydelighed se på den store opbakning der allerede nu er til messen – 56 stande er på plads og derfor er der nu fokus på at sikre at alle brancher er repræsenteret. Målet er indenfor rækkevidde, da vi tror på mellem 75-100 stande – indenfor som udenfor. Allerede nu tegner der sig et billede af, at smagsoplevelser bliver der en stor del af messen. Der vil også allerede nu være god grund til at hele familien kommer til messen. Vi er i gang med at sikre et Legeland og aktiviteter for hele Familien, det hører I nærmere om”.

”Vi glæder os og vi er taknemmelige for den store interesse. Nu er næste step at skrue op for markedsføringen heraf – vi vil gerne trække besøgende fra hele Østjylland samt Midtjylland – vi mener vi har et produkt der kan tiltrække fra andre områder.

”Indenfor nærmeste fremtid vil vi fokusere på dem der har tilmeldt sig – husk også vi laver en Messeavis op til selve Familiemessen.”

Kontakt mig gerne hvis du er interesseret i at høre nærmere herom.

De bedste hilsner
Per Rasmussen, direktør Randers HK