Et gammelt ordsprog lyder, “Når man leger med ilden, så brænder man sig til sidst”. Dette er et meget godt billede på kampen i dag, mod Skanderborg. Først og fremmest skal der lyde et stort tillykke til Skanderborg Håndbold, i en kamp, hvor de ville det mere.
Det blev desværre en kamp i dag, som kom til at ligne kampene imod Ajax og EH Aalborg. Fra kampens start manglede der flow i angrebsspillet, imens forsvaret startede ud på et rigtig højt niveau.
Desværre lykkedes det Skanderborg Håndbold at score, selvom forsvaret havde fremtvunget en løftet arm fra dommerne. Denne kombination gav spillet en usikker rytme, hvor det manglende flow blev taget med ned i forsvaret.

Skanderborg Håndbold kom hurtigt foran 6-2 og det tvang cheftræner Niels Agesen til at tage timeout allerede efter 7:30 min. Efter timeout’en kommer der lidt mere fart i angrebsspillet, og Randerspigerne begyndte at få gang i målscoringer, men desværre var Skanderborg Håndbold lige så skarp i deres angrebsspil, og måltavlen kunne vise en pauseføring på 16-12 til Skanderborg.

Efter pausen startede Randers HK pigerne ud som lyn og torden, der var en helt an tro på tingene. Der blev spillet til større chancer og der blev fightede for målene. Men Skanderborg formåede hele tiden at holde afstand. Bagud 22-17 måtte cheftræner Niels Agesen tage endnu en timeout. Det fik endelig Randerspigerne til at slippe håndbremsen, og der blev sat tempo i spillet.
Pigerne fik fart i angrebsspillet, og Mathilde Juncker var kommet ind på målet, hvilket gav flere redninger. Men desværre manglede den sidste skarphed. Med 2:30 min igen, scorede Julia Eriksson til 25-24 og der var for alvor kontakt. Desværre gjorde Skanderborg målvogteren Anna Kristensen det onde ved Randers HK. Med hele 4 muligheder de sidste 2 minutter, formåede Skanderborg målvogteren at holde boldene ude af målet.

Næste kamp er den 12/10, hvor vi tager imod Ringkøbing Håndbold i Hobro Idrætscenter.

Vi tog en snak med Nina Müller og Niels Agesen efter kampen.

Målscore for Randers HK
Nine Müller, 6 mål
Julia Eriksson, 5 mål
Signe Schaar, 4 mål
Line Mai Hougaard, 4 mål
Sabine Pedersen, 3 mål
Camilla Dalby, 1 mål
Celine Sivertsen, 1 mål

Foto: Hans Carstens