Maria Fisker solgt til Viborg HK

Randers HK har solgt Maria Fisker til Viborg HK.

 

Det bliver ikke til et comeback i Randers HK-trøjen i denne omgang for Maria Fisker, der i det sidste halvandet år har siddet ude pga. graviditet og skader, men nu igen står til rådighed for Randers HK. Kort før weekenden fik Randers HK nemlig en henvendelse fra Viborg HK, der var interesserede i at købe Maria Fisker fri af hendes kontrakt. 

Klubben har i forløbet talt med Maria om henvendelsen, og da hun selv var positiv omkring et skifte til Viborg HK, har Randers HK valgt at sælge den 28-årige fløjspiller/playmaker. 

– Vi arbejder hårdt for at få forbedret vores økonomiske situation, så vi kan sikre, at der er også er ligahåndbold i Randers i fremtiden. Derfor valgte vi at sige ja tak til tilbuddet fra Viborg HK, der har betalt os en transfersum for Maria Fisker, hvilket giver os endnu bedre forudsætninger for at lægge planer for fremtiden. Rent sportsligt havde vi naturligvis gerne beholdt Maria Fisker i truppen, men vi er sikre på, at den resterende trup nok skal stå sammen og levere en rigtig god sæson, siger bestyrelsesformand Peter Møller Lassen.

 

Der skal lyde en stor tak til Maria Fisker for indsatsen i Randers HK, der ønsker hende alt mulig held og lykke i fremtiden.