Mai Kragballe er pr. d.d. solgt til franske Nantes.

 

Når man er ligatopscorer i en af verdens bedste ligaer, så bemærkes det i håndboldkredsene – ikke kun i Danmark men også rundt om i Europa. Mai Kragballe har spillet et helt forrygende efterår, og nu er der bud efter hende i franske Nantes. Et tilbud Randers HK ikke har villet stå i vejen for.

”Vi har udtalt, at vi som udgangspunkt ikke har villet rive kontrakter i stykker, hvilket heller ikke er tilfældet her. Men når en af vores spillere får så stor en mulig, som Mai nu har fået, så står vi ikke i vejen. Vi har været utrolig glade for at have Mai i Randers HK. På banen har hun udviklet sig enormt, og især i denne sæson har hun været i en klasse for sig. Vi er meget stolte over at kunne sende hende videre til en europæisk storklub,” forklarer Henrik Schaar, bestyrelsesformand i Randers HK.  

 

Stolt af sin tid i blå

Mai Kragballe kom til Randers HK i 2019 med ønsket om en større rolle. År for år har hun udviklet sig og har i denne sæson præsteret på et tornhøjt niveau. Det er med stor taknemmelighed, at Mai Kragballe ser tilbage på sin tid i blå.

”Jeg kan ikke sige nok tak til de folk, jeg har mødt på min vej i Randers HK. Jeg sender store tanker til Niels Agesen for at hente mig til klubben og give mig en kæmpestor rolle. Mit bekendtskab med Ole Bitsch har i denne sæson resulteret i, at jeg har ramt et spillemæssigt niveau, som jeg er ekstremt stolt af. Jeg kunne blive ved, men jeg vil også gerne fremhæve Mikkel Thomassen, som jeg har brugt ekstra mange timer i hallen sammen med, hvor vi virkelig har nørdet detaljerne. Pigerne er nogle af de sejeste og mest rå, jeg kender, og dem vil jeg savne ikke at skulle dele min hverdag sammen med,” understreger Mai Kragballe og fortsætter:

”Det har været en rutsjebanetur i forhold til mål, jeg skrev under på, da jeg forlængede min kontrakt. Men rejsen har også været en rigtig god læring, og jeg ønsker klubben og fansene alt det bedste. Jeg havde en masse ambitioner, som jeg håbede at skulle indfri sammen med Randers HK. Jeg må dog desværre erkende, at det ikke kunne ske i denne omgang. Nu glæder jeg mig helt sindssygt til det eventyr, der venter mig. Jeg er stolt over at blive sendt videre fra en klub som Randers HK. Jeg ønsker alle det bedste og vil heppe på pigerne resten af sæsonen,” slutter Mai.

 

Sportslige mål justeres

Med afgangen af Kristin Thorleifsdottir og nu salget af Mai Kragballe er vi nødt til at justere vores sportslige målsætning. Håbet har i denne sæson været at kæmpe med om en plads slutspillet, men med afgang af to af holdets store profiler er drømmen nok blevet mere fjern.

”Det er klart, at det ikke bliver nemmere at blande sig i kampen om slutspillet. Nu handler det for holdet om at finde fodfæste i de nye konstellationer. Heldigvis kan vi endnu engang nyde godt af vores stærke talentudvikling, og vi glæder os til at se vores egne, unge spillere vokse på banen med det meransvar, der nu vil komme på dem. Jeg er sikker på, at hele holdet rykker tættere sammen i bussen nu og er klar til at levere 110 % fight resten af sæsonen,” lyder det fra Henrik Schaar.

For yderligere kommentarer kan Henrik Schaar kontaktes på tlf.: 29385806