Randers HK har nået målet. Nu skal der arbejdes mod en sund og stabil fremtid.

Det er med stor glæde, at vi nu kan melde ud, at vi har sikret Randers HKs likviditet til at fortsætte driften. Efter flere måneders intenst arbejde er det lykkedes Randers HK’s bestyrelse at nå det nødvendige mål. I bestræbelserne på at sikre likviditeten har vi haft en særdeles god proces med nuværende aktionærer, investorer, pengeinstitut og hovedsponsor, Sparekassen Kronjylland.

Endvidere er Sparekassen Danmark trådt ind i vores sponsorkreds og har sammen med vores investorer og hovedsponsor givet Randers HK en afgørende, hjælpende hånd. På vegne af bestyrelsen og resten af klubben skal der lyde en stor tak til alle, der har bidraget i processen – ikke mindst til de mange investorer.

 

Kvindehåndbolden har stort potentiale

Fra hele Randers HK’s side er det naturligvis en stor lettelse, at vi også i fremtiden kan levere kvindehåndbold på øverste hylde til byen og de mange, lokale talenter, vi har. Vores unge trup har masser af Randers DNA og ikke mindst et kæmpe potentiale, som vi kan bygge en lys fremtid på.

”Det er fantastisk, at vi nu fortsat kan fokusere på elitehåndbolden i Randers. Jeg vil også meget gerne rose vores piger for, på trods af denne usikre situation og spillerafgang i utide, at levere på så højt et niveau, som holdet har. Det er fightervilje og fællesskab, som vi i Randers HK ser som kernen i vores identitet,” lyder det fra bestyrelsesformand, Henrik Schaar.

 

Fundamentet skal stabiliseres

I den kommende tid bliver fokus at stabilisere fundamentet for klubben, forretningen og det sportslige set up. Det bliver det famøse lange, seje træk, men der bliver ikke forhastet noget i jagten på succes. Vi ser dog lyst på fremtiden for kvindehåndbolden i Randers.

”Nu skal vi arbejde benhårdt på at skabe et bedre set up fra næste sæson, hvor bæredygtighed og økonomisk balance er nøglebegreber,” understreger Henrik Schaar.

”Det skal blandt andet ske ved at stabilisere vores organisation. Vi skal fokusere på at gøre vores produkt moderne og kommercielt attraktivt og få det solgt ud til erhvervslivet og fans. Det er det fundament, der skal være grundlaget for en sund økonomi, som i sidste ende skal gøre vores sportslige set up bedre. Det er vores helt klare prioritering,” slutter han.

 

For yderligere kommentarer kan bestyrelsesformand, Henrik Schaar kontaktes på tlf.: 29385806

foto: Hans Carstens