I aften står det på et stort opgør mod sidste års mestre fra Odense Håndbold. De har igen i år haft en forrygende start på sæsonen, og Randers HKs cheftræner Ole Bitsch siger følgende om Odense: ”De er startet virkelig flot i denne sæson, hvor det er blevet til lutter sejre. Og ikke kun små sejre, de har nærmest kørt alle deres modstandere ud af banen. Med et meget fasttømret koncept, som alle spillere hviler i, gode individuelle kvaliteter og ikke mindst en leder af karat i Mia Rej, ser det meget solidt ud. Læg dertil at Odense i denne sæson har givet sit spil endnu mere fart frem ad banen, hvilket bidrager til at de næsten altid ender på den gode side af 30 scoringer.”

Krigerindsats

Der er dog stadig muligheder for vores piger til aftenens kamp. ” Vi vil til dagens kamp indlevere en rigtig ”krigerindsats”, hvor målet er at levere en toppræstation hvad angår indsats og kvalitet. Vi har tidligere vist, at når vi spiller op til vores top, så er vi et hold, der er rigtig svære at slå. Det vil vi ind og bevise endnu engang i dag.” udtaler Bitsch og gør det klart, at selvom det ser svært ud, så har spillerne leveret en god spillemæssig start på sæsonen, som forhåbentlig kan være med til at tage point mod Odense Håndbold.

Kampen byder også på et genbesøg fra vores tidligere anfører Sidsel Mejlvang, som skiftede til Odense Håndbold inden denne sæson.

Kampstart er kl. 20:30 i aften i Arena Randers, og kampen vises også på TV2 Play

Billetter kan købes i døren på https://www.ticketcase.dk/site/randers-hk