Onsdag aften er det tid til et vaskeægte lokalopgør, når vi tager imod Aarhus United kl 18.30. Der er lagt op til et intenst og spændende opgør mod et Aarhus hold, der kommer med to store nederlag i bagagen. Derfor må hjemmeholdet være klar til at stå imod en flok sejrs-sultne Aarhus piger.

Op til denne sæson mistede Aarhus United en stor del af sin startopstilling. Blandt andre Julie Pontoppidan, der nu er at finde i den blå Randers-trøje og dermed kan se frem til et møde med sit gamle hold.

”Den store udskiftning på Aarhus-holdet har betydet, at de har svinget mere, end de plejer og ikke været så stabile i deres præstationer som tidligere. Derfor er det vigtigt, at vi tror på tingene og går efter vores chance,” siger Niels Agesen.

 

Et stærkere Randers hold

I efteråret blev det til et Randers-nederlag, da de to mandskaber tørnede sammen i Aarhus. Niels Agesen understreger dog, at holdet har udviklet sig meget siden opgøret i september måned. Han regner derfor med, at Randers-holdet står bedre rustet til opgaven denne gang.

”Vi spillede ikke nogen god kamp i Aarhus og scorede kun 17 mål. Vi har siden da arbejdet hårdt og er blevet spillet meget bedre sammen. Derfor tror jeg også, det bliver en helt anden kamp på onsdag. Pigerne kommer med selvtillid efter to sejrer, og den tro på os selv skal vi tage med ind på banen.”

 

All in på slutspillet

Selvom målsætningen for indeværende sæson er en plads i top 10, øjner Niels Agesen chancen for slutspillet. Med kun fire point op til Silkeborg på 8. pladsen, og fem point op til onsdagens modstander, Aarhus United, er der yderst vigtige point på spil.

”Vi går selvfølgelig all in på slutspillet. Vi er jo sportsfolk med kæmpe vindermentalitet, så selvfølgelige går vi efter det. Men det er også ved at være sidste chance, så vi har alt at vinde,” slutter Niels Agesen.

 

Gitte Andersen fortæller om mulighederne for livestream, under de nuværende Corona restriktioner.

Det spændende opgør kan ses live på Randers HKs Facebookside onsdag kl 18.30. Kampen vil blive kommenteret af Bo Ørris og Camilla Dalby.