Forud for hver ny sæson venter en hård og spændende opstart, men masser af træning, taktik og teambuilding. Det er altid spændende at se, hvor et nyt hold står, og med en ny træner i spidsen er det spændende at se, hvordan de nye spillemæssige ændringer, bliver integreret blandt spillerne. Ole Bitsch ser tilbage på de første tre uger af opstarten, og der er meget at glæde sig over, siger han.

”Det er dejligt at være i gang. Når man går på sommerferie og skal starte et nyt sted, så går man jo bare og venter hele ferien. Jeg har glædet mig helt vildt. Vi har fået en rigtig god start. Jeg er mødt ind til nogle fantastisk træningsivrige piger, som knokler på for hver dag at blive bedre.”

 

I holdet første træningsuger, har fokusset primært været på defensiven og forsvarsspillet.

”Jeg er positivt overrasket over, at vores forsvarsspil allerede har så højt niveau. Nu er vi så småt gået i gang med at se nærmere på vores angrebsspil, og der synes jeg, jeg kan se nogle spændende tendenser. Men det vil være meget op og ned her i starten, men vi skal forsøge at højne niveauet hele tiden,” siger Ole Bitsch

 

2/2

I sidste uge tog truppen hul på de to første træningskampe mod Horsens Håndbold Elite og Sävehof fra Sverige. Det blev til to sejre, hvilket naturligvis glæder cheftræneren.

”Det er altid dejligt at vinde kampe. Men for os lige nu, bruger vi også træningskampene på at se nogle forskellige konstellationer og udvikle spillet. Vi vil altid gå på banen for at vinde, men hvordan vi vinder, er faktisk vigtigere for os lige nu, fordi vi vil se en udvikling i de ting, vi arbejder med i træningerne.”

 

Nu venter sidste træningslejr

Torsdag til søndag tager pigerne igen på træningslejr. Denne gang i Lalandia i Billund, hvor holdet slutter af med endnu en træningskamp søndag mod SønderjyskE.

”Vores træninger dernede bliver med fokus på vores angrebsspil, så vi kan begynde at lægge lag på vores spil. Træningslejrer er vigtige, fordi man er så intenst sammen. Vi skal også snakke målsætning. Det synes jeg er vigtigt at inddrage pigerne i. Det er en god måde at være sammen på og kan rykke på nogle parametre, når man er så tæt sammen i mange dage. Det ser jeg frem til,” slutter Ole Bitsch.

 

Første betydningsfulde kamp bliver 1/8-finale i Santander Cup mod Team Esbjerg. Kampen spilles i Arena Randers kl 19.00

 

foto: Hans Carstens