I gårsdagens kamp løb Lene Østergaard på banen for sidste gang som Randers HK spiller.

Lene skiftede i sommer til Randers HK med et ønske om flere spilleminutter og større ansvar på banen. Det ønske har hun ikke fået indfriet i den første halve sæson. Lene har samtidig fået et andet tilbud, og derfor har hun ønsket at blive løst af sin kontrakt. Det ønske har Randers HK valgt at imødekomme.

 

”Efter flere snakke med Niels, er jeg blevet enig med mig selv om, at jeg ønsker at prøve at genfinde håndboldglæden et andet sted efter jul. Skiftet fra Esbjerg til Randers har lært mig utrolig meget, og hele opstartsprocessen af det nye Randes HK projekt har været meget spændende at være del af. Jeg holder utrolig meget af pigerne på holdet, og derfor har det også været en hård beslutning at træffe – men jeg ønsker klubben og pigerne alt godt fremover,” siger Lene Østergaard.

 

Også cheftræner Niels Agesen er ærgerlig over, at det ikke lykkedes at etablere Lene i den tiltænkte rolle.

”Lene har desværre ikke fået til rolle, vi begge havde tiltænkt hende. Vi vil ikke at stå i vejen for hendes udvikling og har derfor valgt at imødekomme hendes ønske. Det vigtigste er, at Lene genfinder sin håndboldglæde og får mulighed for at udvikle sig yderligere. Lene er en rigtig god pige, og med hendes indstilling skal det nok lykkes for hende,” siger Niels Agesen.

 

Vi ønsker Lene alt det bedste fremover.

foto: Hans Carstens