Randers HK siger farvel til Kristin Thorleifsdottir, der stopper i klubben med øjeblikkelig virkning. Kristin har fået et tilbud fra en anden ligaklub, som hun har ønsket at tage i mod. Set i lyset af klubbens økonomiske situation har Randers HK’s ledelse indvilliget i at opsige kontrakten med øjeblikkelig virkning.

”Sportsligt bliver det selvfølgelig et tabt for os, men lige nu handler det for os om økonomi. Her er det ingen hemmelighed, at Kristin har været en af de store lønudgifter, som vi nu bliver løst fra. Vi kan samtidig glæde os over, at vi har unge spillere klar i kulissen, som kan vokse ind i rollen med et større ansvar,” siger Peter Skrubbeltrang fra Randers HK’s sportslige udvalg.

 

De unge står klar i kulissen

Ole Bitsch er naturligvis ærgerlig over at miste en stor profil forud for en afgørende forårssæson. Omvendt er flere unge spillere klar i kulissen til at byde ind på flere spilleminutter og mere ansvar.

”Der er ingen tvivl om, at Kristin er en super dygtig håndboldspiller med et stort potentiale, så på den front bliver det et tab for os. Omvendt har Kristin ikke været i stand til at spille så meget for os i efteråret grundet skader og sygdom, så holdet har flere gange vist, at vi kan spille godt uden Kristin. Det lægger selvfølgelig endnu mere ansvar på vores etablerede spillere i bagkæden som f.eks. Mai Kragballe og Julie Pontoppidan, men vores unge spillere i Aia Raadshøj og Ida Callisen kan også se frem til at høste frugterne af den store træningsindsats, de har ydet her i efteråret. Jeg er sikker på, de nok skal løfte opgaven,” lyder det fra cheftræner, Ole Bitsch.

Vi siger tak for denne gang til Kristin og ønsker hende held og lykke videre i hendes karriere.

foto: Designfotografen