Tempo, kontra on kontrol var nøgleord til lørdagens opgør mod Silkeborg-Voel. Cheftræner Ole Bitsch havde forberedt sine spillere på, at Silkeborg ville komme med høj fart og løbe samtlige 60 minutter. Og han fik ret i sine forudsigelser!

Fra første fløjt satte Silkeborg Voel tempo i kampen. I løbet af kort tid havde gæsterne bragt sig foran med fem mål, hvor især Sofie Bæk og Eira Aune løb om hjørner med Randers-spillerne. En Randers timeout og et wake up call fra Ole Bitsch fik vækket hjemmeholdet til live. I Randers lægger vi os ikke ned, og pigerne fik i stedet spændt løbeskoene på. Flere gode redninger fra Eli Raasok skabte muligheder for, at Randers-pigerne kunne løbe kontra. Især Mai Kragballe var flyvende tog stort ansvar, og efter 22 minutters spil var vi igen med i kampen og udlignede til 13-13.

 

For store udfald

Desværre formåede vi ikke at holde gashåndtaget i bund hele tiden. Hver er gang Randers-pigerne lettede på speederen, slog gæsterne til, og pludselig havde de igen bragt sig foran med både fem, seks og syv mål.

I en kamp, hvor vi ikke på noget tidspunkt var foran på måltavlen, skal pigerne have stor ros for at fighte samtlige 60 minutter. Nede med syv mål med 15 minutter tilbage af kampen, trækker Ole Bitsch både 5:1 forsvar og 7 mod 6 spillet frem, og det giver pote. Pigerne kæmper hårdt for målene, men det var en fornøjelse at se, at de aldrig gav op. Det ender med et nederlag på 30-33. Med de positive briller på kan vi glæde os over, at vi formår at score så mange mål i en kamp, hvor vi i perioder skulle kæmpe med at score i vores etablerede angreb. Det vidner om en velfungerende kontrafasen og skarpt overtalsspil. Desværre var det ikke nok til en sejr mod et meget velspillende Silkeborg-Voel hold.

“Jeg tager hatten af for Silkeborg-Voel. Det er altså et virkelig godt hold, og de er sindsygt skarpe på at straffe hver en fejl og hver en brændt chance fra vores side. De holder tempoet i samtlige 60 minutter, og det gør forskellen i dag. Jeg synes, vi i store perioder formår at være med, men vores udfald bliver for store, og dem straffer de prompte,” lød det fra Ole Bitsch efter kampen.

På onsdag venter endnu en svær kamp, når pigerne skal til Esbjerg mod guldfavoritterne.

 

Randers HK – Silkeborg/Voel KFUM 30-33 (16-18)

Randers HK: Mai Kragballe 11 (1), Signe Schaar 4, Kristin Thorleifsdottir 3, Mathilde Orkild 3, Anne Berggreen 3, Julie Pontoppidan 2, Sidsel Mejlvang 2, Aia Raadshøj 1.

Silkeborg/Voel: Ann Grete Nørgaard 8 (3), Eira Aune 6, Sofie Bæk 4, Louise Ellebæk 4, Natasja Andreasen 3, Lea Hansen 2, Julie Jensen 2, Mathilde Kristensen 2, Line Skak 2.

foto: Hans Carstens