Vores frivillige

60 frivillige til 60 minutter. Det skal der til hver gang Randers HK spiller på hjemmebane i Arena Randers. Til alle hjemmekampe står de mange frivillige på spring for at hjælpe til med store og små opgave både før, under og efter kampene. Altid hårdtarbejdende og med et smil på læben. De er altid genkendelige, og farverne på trøjen indikerer rollerne.

I Randers HK arbejder vi hele tiden på at gøre vores hjemmebane til den bedste i Danmark. Det kan vi langt fra klare alene og derfor er afgørende, at vi har et stort korps af frivillige, der alle arbejder hårdt mod det fællesmål at give Randers HK den bedste hjemmebane.

Som medlem af vores firvilligkorps bliver du en del af et stærkt sammenhold, der bringe dig helt tæt på klubben og spillerne på en unik måde. Samtidig bliver du en uundværlig del af klubben og er med til at gøre det muligt for os at skabe de bedste rammer, når Randers HK går på banen.

”En del af holdet”

I Randers HK er der som frivillig en lang række opgaver at kaste sig over. I ”reklamebanden” bliver du ansvarlig for at klargøre hallen til kampdage. Det betyder, at du er med til at klistre reklamer på halgulvet, samt sætte reklamebannere op langs banen. Og når kampen er slut, er du med til at pille det ned igen.  Det betyder, at du på kampdage bruger en del timer i hallen og bliver en del af det store fællesskab, der er omkring klubben.

Andre af vores frivillige sørger for servicering af vores publikummer, samt står for diverse opgaver i forbindelse med VIP-arrangementer i klubben. Mange af vores frivillige er også en del af fanklubben i Randers HK og er motiverede for at sikrer, at spillere og tilskuere får den bedste oplevelse før, under og efter kampen.

Efter hver kamp samles de frivillige til spisning og hygge. Så hvis du har lyst til at være en del af et fællesskab omkring Randers HK, så er du mere end velkommen! Vi kan altid bruge flere hænder, der vil trække i den blå trøje og være med til at løfte niveauet.

Randers HK Event Team

Event teamet tager sig godt af sponsorerne, når de møder ind i GLUD VIN Lounge før kampene. De er overalt og hjælper med utallige opgaver på alle kampdage i Arena Randers. Et stærkt team af både pensionerede og erhvervsaktive mænd, der frivilligt bruger mange timer i løbet af en sæson på at gøre kampdagene nemmere for den administrative organisation i Randers HK.

Alle vores frivillige yder en uvurderlig hjælp, Randers HK ikke kunne være foruden. Sammenhold er nøgleordet, og fra Randers HK skal der lyde en stort tak for den kæmpe indsats, de mange frivillige altid yder. Vi er meget taknemmelige for, at de er en del af Randers HK.

Bliv frivillig i Randers HK

Udfyld kontaktformularen og bliv en del af vores frivillige fællesskab.

Du kan læse vores privatlivspolitik her.