Randers HK styrker bestyrelsen med Jens Enevold Kristensen, som til daglig er direktør i Erhverv Randers.

 

I Randers HK’s bestyrelse har det længe været et ønske at tilknytte flere ressourcer – især kompetencer inden for det kommercielle område har været eftersøgt, og nu kan vi endelig præsentere en stærk profil inden for netop det område.

”Randers HK har siden 2017 været i gang med at bygge et nyt fundament med udgangspunkt i et stærkt sportsligt DNA og sunde værdier, som jeg kan relatere til. Derfor var jeg heller ikke i tvivl, da Henrik Schaar spurgte, om jeg ville træde ind i bestyrelsen. Det er en spændende rejse, som jeg gerne vil være en del af,” slår Jens Kristensen fast.

 

Kommerciel profil med lokalt netværk

Hos bestyrelsesformand, Henrik Schaar, er der stor glæde over at have fundet en kandidat med et stort, lokalt netværk, som kan være med til at flytte Randers HK i den rigtige kommercielle retning.

”Vi ønsker at styrke vores kompetencer i bestyrelsen, og med Jens’ indtræden i bestyrelsen har vi klart styrket vores netværk og øget vores kommercielle kompetencer. Jeg glæder mig til sammen med Jens og den øvrige bestyrelse at skærpe Randers HK’s profil overfor for eksisterende og nye sponsorer, investorer, samarbejdspartnere og byen generelt” siger Henrik Schaar.

 

Ny rejse er startet

I Randers HK arbejdes der benhårdt på at skabe et stærkt fundament, så klubben kan genopbygges på en sund, ansvarlig og bæredygtig måde. Den rejse, håber Jens Kristensen at kunne bidrage positivt til, men han er samtidig klar over, at det bliver en lang og hård en af slagsen:

”Den rejse, som klubben er på nu, vil kræve, at alle omkring klubben giver sig 100%.  Vi skal alle være bevidste om, at det er fællesskabet og troen på hinanden, der skal være grundlaget for at forløse det store potentiale, jeg synes, Randers HK besidder både sportsligt og kommercielt. Jeg håber, at jeg kan give mit lille bidrag til bl.a. forretningsudviklingen og det organisatoriske set-up og ikke mindst troen på styrken i fællesskabet,” siger han.

Jens Kristensen understreger dog også, at det randrusianske erhvervsliv er nødt til at bakke op om byens håndboldkvinder, hvis by-projekt skal lykkes.

”Randers HK har loyale og tro støtter i erhvervslivet, men skal de kommercielle målsætninger lykkes, er det nødvendigt med en bredere opbakning hos det randrusianske erhvervsliv. Jeg håber, at jeg via mit netværk i Randers kan bidrage til, at endnu flere virksomheder kan se værdien af at være en del af vores fællesskab og støtte op om Randers HK,” understreger Jens Kristensen.

 

For nærmere oplysninger kontakt:

Henrik Schaar, tlf.: 29 38 58 06

Jens Enevold Kristensen, tlf.: 25 58 25 68