I morgen går turen til Skanderborg, hvor grundspillets sidste kamp venter. Når klokken slår 20:00 og samtlige rundens kampe bliver fløjtet i gang, er det ikke kun kampen i Skanderborg, vi skal holde øje med.

Med Randers HK på en nuværende 11. plads i Bambusa kvindeligaen og en mulighed for at ende på 10. pladsen og dermed få to point med over i kvalifikationsspillet, skal der altså holdes øje med kampen mellem de to Københavner-hold, der i morgen møder hinanden.

Nedenfor er de forskellige scenarier, der gør sig gældende for Randers HK.

Scenarier:

10. Plads: Randers HK vinder over Skanderborg Håndbold og Ajax København taber til København håndbold

11. Plads: Randers HK vinder over Skanderborg Håndbold og Ajax København vinder over København håndbold

Randers HK og Skanderborg håndbold spiller uafgjort

12. Plads: Randers HK taber til Skanderborg Håndbold, da Skanderborg er bedre indbyrdes.

Vi har taget en snak med cheftræner, Ole Bitsch, om de forskellige scenarier:

“Der er ingen tvivl om, at vi går på banen for at skabe så godt et udgangspunkt for os selv som overhovedet muligt frem mod kvalspillet. Såfremt Ajax taber, og vi vinder, hedder den to point med over i kvalspillet, og det er den mulighed, vi jagter,” understreger han og fortsætter: 

“Men der er også et andet aspekt i kampen for os. Det handler ikke kun om point, det handler også om at fastholde den gode rytme, vi er inde i rent spillemæssigt. Vi skal hele tiden blive ved med at udvikle den del og tanke selvtillid ovenpå nogle fine præstationer, hvor vi måske i virkeligheden synes, vi skulle have haft nogle flere point, men hvor vi ikke helt har fået det udbytte af det i forhold til, hvordan vi har spillet,” lyder det fra Ole Bitsch.

Kampen i morgen starter kl. 20:00 og spilles i Skanderborg.

Foto: Hans Carstens