Så er der igen tid til kamp i Arena Randers igen, hvor vi fredag aften tager i mod Ajax København.

Sidste hjemmekamp bød desværre på et 23-20 nederlag til en af de helt store guldaspiranter i denne sæson, nemlig Herning-Ikast. Pigerne leverede hele kampen igennem noget af det bedste forsvarsspil, jeg længe har set. Det giver en rigtig stor tro på, at de ting, vi arbejder med i dagligdagen, hele tiden, bevæger sig i den rigtige retning. Og at vi kan tillade os at være skuffet over at tabe til Herning-Ikast, fortæller alt om denne trups mentalitet ift. at gå på banen hver eneste gang og jagte sejren.

Dagens modstander fra Ajax er startet yderst stærkt ud i denne sæson – og ligner allerede nu et hold, man i den grad skal regne med ift. slutspilspladserne. 3 sejre og blot et enkelt nederlag er det blevet til, hvilket borger for masser af kvalitet. Faktisk er Ajax siden oprykningen i 2016 et af de oprykkerhold, som kontinuerligt har klaret sig rigtig godt i ligaen – og endda formået at overleve, hvilket oprykkerhold ofte har svært ved. Det er en sammentømret flok, som kender hinanden igennem mange sæsoner, og derudover kender de til præmissen for at få point i ligaen, nemlig 100% indsats hver gang. Vi skal matche Ajax på intensitet og tilstedeværelse, så er jeg overbevist om, der venter os en god oplevelse.

Vi glæder os til nok engang at vise os frem på hjemmebane, hvor vi synes vi har leveret nogle rigtig fine præstationer mod nogle rigtig gode hold. I dag vil vi dog gerne kunne strække hænderne over hovedet og lave et kæmpe sejrsbrøl sammen med jer tilskuere.

Kampen fløjtes i gang kl. 17.30