Mange spørgsmål står altid ubesvaret med indgangen til en ny sæson, men et spørgsmål var nem at besvare forud for fredagens pokalkamp – Esbjerg var kæmpe favoritter! Hjemmeholdets unge piger virkede også nervøse i kampens indledning, hvor angrebsspillet var langsomt og tøvende. Heldigvis var Stephanie Andersen klar fra start, og med mange gode redninger på oplagte chancer holdt hun sit hold inde i kampens start.

“Vi får afslutningerne der, hvor vi gerne vil have dem. Vi holder vores aftaler, og det giver mig gode betingelser mod deres gode skytter. Det er selvfølgelig træls at stå her og være ærgerlig over at tabe til Esbjerg, men vi kan være stolte af vores indsats,” siger Stephanie Andersen efter kampen.

Fightende hjemmehold

Efter et kvarters tid fik Randers-holdet smidt nerverne, og stille og roligt fightede de sig tilbage i kampen og en halvlegsstilling på 7-11. Anden halvleg bød på langt flottere håndboldspil. Der var fart og tempo i angrebsspillet, hvor især Mette Brandt viste prøver på sit blik for spillet og hurtige fødder. Med hårde tacklinger og gode redninger fra hjemmeholdet havde Esbjerg mere end svært ved at finde vej til Randers-målet. Kampen endte i en kæmpe gyser, og med halvandet minut tilbage fik Randers mulighed for at udligne. Desværre var marginalerne med Esbjerg, der kunne afgøre kampen til allersidst til stor ærgrelse for cheftræner, Ole Bitsch.

“Kampen lå og balancerede til det sidste. Det var ingen skøn kamp, men jeg er stolt af pigernes indsats. Der var fight hele vejen rundt, og især i anden halvleg spiller vi op til vores bedste,” sagde Ole Bitsch efter kampen.

Allerede på onsdag venter der pigerne en ny, stor udfordring, når kvindeligaen skydes i gang på hjemmebane mod Ikast Håndbold.
Kampen spilles kl. 18.30 og billetter kan købes her: https://www.ticketcase.dk/site/randers-hk

Randers HK – Team Esbjerg 20-22 (7-11)

Målscorer Randers HK:

Mette Brandt 5, Anne Berggreen 4, Camilla Degn 3, Aia Raadshøj 2, Mathilde Orkild 2, Christina Pedersen 2, Nicoline Olsen 1, Karen Klokker 1,

Målscorer Team Esbjerg:

Michala Møller 4, Kristine Breistøl 4, Julie Jacobsen 3, Kaja Kamp 2, Katrine Heindahl 2, Beyza Türkglu 2, Marit Jacobsen 2, Vilde Ingstad 2, Caroline Gade 1

foto: Hans Carstens