I morgen tager Randers HK-pigerne til Holstebro, hvor der venter en spændende kamp imod TTH Holstebro. Den første kamp endte med en sejr til TTH Holstebro på 23-25 i Arena Randers. En dramatisk kamp, hvor bl.a. Jamina Roberts modtog det røde kort allerede efter 14 min i kampen.

Randers går ind til kampen med en kampstatistik, som viser at holdet har været stærkt spillende på hjemmebane i de sidste 3 kampe, hvor det er blevet til sejre over Viborg HK, Skanderborg Håndbold og senest Silkeborg-Voel KFUM. Det har til gengæld knebet lidt med at tage de 2 point på udebane.
TTH Holstebro går ind til kampen hvor det modsat af Randers HK kun er blevet til 1 hjemmesejr i 2019. TTH Holstebro holdet har svinget i præstationerne i 2019, men i holdets seneste kamp blev det til en flot præstation på udebane imod Odense Håndbold.  

Head-to-Head over sæsonen

Begge hold har indtil videre spillet 22 kampen i sæsonen 18/19, men hvordan er det egentlig gået rent statistisk? Når man kigger på scoringsprocenten, så har begge hold stort set sendt bolden lige mange gange mod mål. Her har TTH Holstebro været skarpest og scoret på 54% af deres skud, imod 47% fra Randers HKs side.

I håndboldspillet bliver der også lavet fejl. Hvis man regner gennemsnittet ud på fejl pr. kamp, så laver Randers HK 13,82 tekniske fejl pr. kamp, imod TTH Holstebros 12,77 tekniske fejl pr. kamp.

Spiller mod spiller

På målmandsposten har vi sammenlignet målmandsparerne op imod hinanden, ud fra antal redninger. Den første sammenligning er Mathilde Juncker mod Louise Egestorp.
Her har Mathilde Juncker haft 182 redninger på 513 skud, hvilket giver en redningsprocent på 35%. Her har vi medregnet straffekastene. Louise Egestorp har haft 159 redninger på 484 skud, hvilket giver en redningsprocent på 32%.

Hvis vi prøver at sammenligne en formstærk Martina Thörn op imod Sara Kececi har Martina haft 99 redninger på 276 skud, hvilket giver en redningsprocent på 35%. Sara Kececi har haft 120 redninger på 350 skud, hvilket giver en redningsprocent på 34%. Altså en lille fordel til Randers HK på målvogterpositionen.

I angrebet har vi sammenlignet holdets to store profiler op imod hinanden. Vores egen Jamina Roberts mod den hollandske landsholdsspiller Inger Smits. Statistikken er regnet ud fra Jaminas 18 kampe og Ingers 22 kampe.

På mål statistikken rammer Jamina en scoringsprocent på 55%, 38 mål på 68 skud. Her bliver det til en scoringsprocent på 47% for Inger Smits med 83 mål på 176 skud. Vi har vurderet at begge spillere ligger tættere på hinanden i scoringsprocenten, end hvad det egentlig %-tal viser, da Inger Smits har skudt over dobbelt så mange skud, som Jamina Roberts.
Når man kigger resten af statistikken igennem, er der nogle få steder, hvor spillerne adskiller sig markant fra hinanden. Jamina har indtil nu lavet 16 assists, imod Inger Smits 81 assists. Men Inger Smits har derimod lavet 60 personlige tekniske fejl, imod Jamina Roberts 29 tekniske fejl.

Hvem vinder?

Når man sammenligner de to hold op imod hinanden, så bliver det en utrolig tæt på kamp, som kan gå begge veje. Det bliver de små marginaler der bliver afgørende.
Randers HK skal have brudt statistikken omkring udebanenederlag og TTH Holstebro skal have brudt statistikken omkring hjemmebanenederlag.
Vi får derfor brug for alt den opbakning vi kan, så vi håber meget på at se jer alle sammen i Holstebro, så vi kan heppe Randers HK pigerne til sejr.