Lørdag klokken 16.00 er det tid til tophåndbold, når Randers HK skal på besøg hos topholdet Viborg HK i 11. spillerunde af Bambusa Kvindeligaen. Der venter pigerne en hård kamp mod lokalrivalerne, men troen på en god kamp er stor efter en flot oktober måned.

Sidste uges kamp var en gyser mod Horsens Elite Håndbold, hvor Randers HK i pausen var bagud med 8 mål, men i sidste ende kunne sikre sig sejren. Der er ingen tvivl om, at det har givet blod på tanden, siger fløjspiller Camilla Degn.

”Vi begynder selv at se os som et hold, der ikke bliver slået ud af en kamp, fordi vi er bagud med 4-5 mål. Vores kampe er ikke afgjorte før sidste fløjt, og vi er selv kommet i den tro, at der skal rigtig meget til, før vi er sat ud af en kamp.”

Camilla Degn, som blev kåret til kampens spiller mod Horsens, forventer, at de kan ride videre på bølgen.

”De sidste par kampe har virkelig været fede at spille for mig. Både jeg og resten af holdet skal bare ride videre på bølgen, så lang tid vi kan. Vi gør det rigtig godt og leverer et solidt stykke arbejde.”

Selvom favoritværdigheden må tilskrives de grønblusede piger fra Viborg, er der dog ingen tvivl om, at Randers-holdet vil gøre alt for at byde topholdet op til dans.

”Vi har i den seneste tid vist, at vi godt kan være med mod de bedste hold. Vi kan gå ind og spille frit, men det ville da være fedt med en sejr. Det er klart, at to point ville give os en god ballast frem mod anden halvdel af sæsonen.”

 

Vi vil give vores højre arm for to point

Til holdets seneste opgør på hjemmebane mod Horsens, var pigerne imponeret over den flotte kulisse, tilskuerne skabte, og det er en følelse, de vil tage med videre.

”Det var helt vildt. Det er bestemt ikke noget, vi lige har prøvet før, men holdet får et kæmpe boost af det. Det giver 10% ekstra til os spillere, og det er en super fed følelse, at man har noget ekstra at hente på lægterne. Det giver utrolig meget til holdet, og det er en ekstra ressource, som vi ikke selv kan skabe – det er virkelig som at have en 8. mand på banen. Det er noget, vi virkelig sætter pris på. Selvom vi ikke har fans med på lørdag, er det helt sikkert en stemning, vi tager med til kampen, og vi kæmper for sejren for vores fans. Vi har slået Viborg HK før, og det kan vi gøre igen – vi vil give vores højre arm for de to point,” afslutter Camilla Degn.

 

Kampen fløjtes i gang kl 16 og kan følges på Amtsavisen.dk eller på tophaandbold.dk/livescore.

 

foto: Hans Carstens