Der var meget på spil i grundspillets sidste spillerunde onsdag aften. Hjemmeholdet fra Esbjerg kunne sikre sig førstepladsen i grundspillet, og den chance lod de ikke passere.

De forsvarende danske mestre var klar fra første fløjt og kom tromlende over gæsterne fra Randers HK. Det gjorde det ikke nemmere for udeholdet at være underdog med Mathilde Orkild føjet til skadeslisten, hvor Julie Pontoppidan og Camilla Degn fortsat står noteret.

Lad os bare være ærlige… Der er ikke meget pænt at skrive om en kamp, hvor vi er bagud med 20-8 ved pausen og taber 34-16. Opløftende var det dog at se Stine Broløs på mål, der gjorde en god figur især i anden halvleg.

 

Nu venter kvalspillet

Med nederlaget i Esbjerg ender Randers HK nr. 11 i sæsonens grundspil – a point med Ajax København på 10. pladsen. Det betyder, at vi tager et enkelt point med over i kvalspillet, der starter d. 27. marts ude mod Skanderborg. Derefter har vi Ajax København på udebane, og så slutter vi af med to hjemmekampe mod Holstebro Håndbold og HH Elite. Vi melder kampdatoerne ud, når de ligger fast.

Nu venter der et par ugers pause, hvor vi blandt andet har Kristin Thorleifsdottir med det svenske landshold. Resten af truppen skal lade batterierne op og gøre sig klar til de afgørende kampe i kvalspillet.

 

Målscorer: Randers HK: Sidsel Mejlvang 5, Mai Kragballe 3 (1), Mia Møller 2, Kristin Thorleifsdottir 2, Aia Raadshøj 1, Nicoline Olsen 1, Tania Knudsen 1, Christina Hansen 1.

 

foto: Hans Carstens