For under et år siden, kunne vi offentliggøre et samarbejde med digitalbureauet OnlineSynlighed.dk. Et samarbejde, der bare har vokset og vokset, og som allerede nu er blevet forlænget med yderligere 2 år. OnlineSynlighed.dk står bag hele udviklingen af vores nye hjemmeside og fungerer som sparringspartner omkring vores sociale medier.

Vi er utrolig stolte over samarbejdet, og at vi allerede nu har fået det forlænget yderligere med 2 år. OnlineSynlighed.dk har skabt en hjemmeside, som lynhurtigt har været med til at give vores andre samarbejdspartnere mere synlighed på nettet. Netop vores partnersider er med til at give virksomhederne en kæmpe fordel i synligheden. Det gælder både på selve hjemmesiden, hvor vi har rundet mere end 10.000 unikke besøgende om måneden, men også omkring hele SEO-delen, som skaber en stor synlighed for Randers HK’s kommercielle samarbejdspartnere.

Netop SEO-delen er noget OnlineSynlighed.dk kan hjælpe netop dig og din virksomhed med. I OnlineSynlighed.dk sidder eksperter omkring bl.a. SEO. Ønsker du at få det optimale ud af din partnerside på Randershk.dk, så skynd dig at tage fat i Per Rasmussen, direktør i Randers HK på pr@randershk.dk eller John Nielsen, direktør i OnlineSynlighed.dk, john@onlinesynlighed.dk for at høre mere omkring dine muligheder.

I denne video kan du høre mere om, hvad både Per og John tænker om det fremtidig samarbejde.