Kampene mod Aarhus United har til vane at være utroligt tætte. Pigerne var derfor klar over, at de skulle spille en god kamp, hvis de to point skulle i hus. Der var derfor igen lagt op til en tæt kamp lørdag eftermiddag.

Desværre var der ikke meget spænding i dagens kamp. Gæsterne fra Aarhus kom langt bedre fra start, end vi kunne præstere. Mange fejl i opspillet og flere tekniske fejl gjorde, at det blev svært at overholde de aftaler, der var lavet inden kampen. Som følge af den til tider manglende skarphed foran mål, kom Aarhus United hurtigt foran med flere mål. Et forspring de efter 23 minutter kunne udbygge til seks mål, og stillingen 8-14. Udeholdet nåede også at komme foran med otte mål inden pausefløjtet, heldigvis fik vi hentet to mål tilbage inden dommernes fløjter lød. Dermed kunne vi gå til pause bagud med 11-17.

” Vi finder desværre aldrig fodfæste i forsvaret. Vi var klar over, at de var rigtig dygtige omkring deres stregspil. Alligevel lykkedes de alt for mange gange med indspil, og det gør os usikre på vores aftaler. Der skal vi lære at acceptere, at modstanderen vil score mål, vi ellers har forberedt os på, og så rette tingene til. I dag blev det desværre en ond spiral, som vi aldrig formåede at vende,” siger en ærgerlig Ole Bitsch.

 

Opløftende offensiv

Spillet efter pausen blev meget bedre, og det virkede til, at pigerne i pausen havde aftalt at give den en ekstra skalle for at komme tilbage i kampen. Spillet mindede nu i langt højere grad om det, vi så i den seneste hjemmekamp. Holdene fulgtes ad, og der blev kæmpet hårdt i begge ender for at komme tilbage på omgangshøjde. Desværre må man bare erkende, at spillet i første halvleg kostede så dyrt, at pigerne ikke kunne komme tilbage i kampen.

Med 10 minutter tilbage var Randers HK stadig bagud med seks mål, og vi kom aldrig tættere på. Kampen endte derfor med et kedeligt nederlag på 25-32 til Aarhus United.

”Jeg er trods alt glad for, at vi lykkedes bedre i vores offensiv. Vi får vist, at vi spiller med større variation og kreativitet i vores spil. Det skal vi blive ved med at bygge videre på. Nu kan vi se frem til en ny kamp allerede onsdag. Så får vi mulighed for at tage revanche,” lyder det fra Ole Bitsch efter kampen!

Opløftende var det at se vores nye, unge højre back, Anna Berggreen, som spillede en rigtig flot kamp. På bagrund af hendes flotte præstation, kunne Anne efter kampen også fortjent kalde sig kampens bedste Randers HK spiller.

 

Kampens mål blev scoret af:

 Randers HK : Mai Kragballe 8, Anne Berggreen 6, Sidsel Mejlvang 4, Julie Pontoppidan 1, Aia Raadshøj 1, Nicoline Olsen 1, Pernille Brandenborg 1, Kristin Thorleifsdottir 1, Tania Knudsen 1, Signe Schaar 1.

Aarhus United : Mathilde Neesgaard 13, June Bøttger 4, Katarina Berens 2, Stine Holm 2, Marielle Martinsen 2, Line Ellertsen 2, Frederikke Hedegaard 2, Thea Stankiewicz 2, Line Larsen 1, Celine Elkjær 1, Emma Mogensen 1.

Foto: Hans Carstens