Langt om længe var der igen håndbold i Arena Randers igen, da vi i 1/8-finalen i Santander Cup tog i mod Team Esbjerg. Et hold der regnes for et af de absolut bedste i Danmark, og som også i aften kunne indløse billetten til kvartfinalen.

Det var dog ikke til at se, da første halvleg blev fløjtet op. Randers HK pigerne indledte kampen i angreb, og her scorede Nicoline Olsen kampens første mål på sikker vis. Herfra skiftedes de to hold til at score og fulgtes ad til stillingen 5-5. 

Efterfølgende ramte pigerne i de blå trøjer en kort periode, hvor tingene ikke helt lykkedes efter planen. Det gør man ikke ustraffet mod et hold som Team Esbjerg. Tre hurtige scoringer til gæsterne, og så var stillingen 8-5. Heldigvis viste pigerne, hvad vi kan forvente af den kommende sæson. Hård fight og masser af gå-på-mod, og fulgtes ad resten af halvlegen. 

Trods masser af taktiske udspil fra Ole Bitsch, blandt andet 7 mod 6, formåede hjemmeholdet ikke at følge med Team Esbjerg. Stjernerne viste klassen og kan derfor gøre sig klar til kvartfinalen i Santander Cup. 

Opløftende var det at se et hjemmehold med masser af gejst, fart i spillet og mod til at turde tage tæskene og gå mod mål. Det var også helt fantastisk at have tilskuere, fans og sponsorer tilbage på lægterne. Lad os få endnu flere til næste hjemmekamp d. 4/9 kl. 14.00 mod Aarhus United. 

Først venter sæsonpremieren på onsdag i Ringkøbing. 

 

Randers HK – Team Esbjerg 28-34 (14-17)

Randers HK : Mai Kragballe 8, Nicoline Olsen 4, Tania Knudsen 4, Sidsel Mejlvang 4, Kristin Thorleifsdottir 3, Anne Berggreen 2, Julie Pontoppidan 1, Aia Raadshøj 1, Signe Schaar 1.

Team Esbjerg : Mette Tranborg 7, Beyza Türkoglu 6, Marit Jacobsen 4, Sanna Solberg 3, Henny Reistad 3, Marit Frafjord 3, Kristine Breistøl 3, Kaja Nielsen 2, Michalla Møller 2, Annette Jensen 1.