Det var en flok tændte Randers HK piger, der gik på banen i JYSK Arena her til aften. Efter en godkendt ligapremiere mod overmagten fra Odense var pigerne opsatte på at hente to point med hjem fra Silkeborg, hvor Randers HK tabte 26-21. Pigerne kom ellers med raketfart ud af starthullerne og kunne hurtigt bringe sig foran 6-2 og 11-6 efter 20 minutters spil.

– Vi spiller fantastisk de første 20 minutter, men så går vi fra at spille med flow og fart til fortvivlelse og uden sammenhæng i spillet, siger en ærgerlig Niels Agesen efter kampen. 

Dog kunne Randers HK stadig tage en et-måls føring med til pause, men den parathed, pigerne viste ved kampstart, kunne de desværre ikke bringe med til anden halvleg. Efter 40 minutters spil kunne hjemmeholdet bringe sig i front for første gang, og siden så de sig ikke tilbage.

– Der sneg sig desværre for mange fejl og dårlige beslutninger ind, og vi formåede ikke at finde tilbage til den rytme, vi spillede med i starten af kampen. Nu skal vi hjem og arbejde ud fra de første gode 20 minutter og se på, hvordan vi forlænger dem til hele kampen. Og så skal vi som hold se indad på, hvordan vi kan hjælpe hinanden endnu mere i modgang, lyder det fra Niels Agesen. 

Næste kamp venter allerede lørdag, hvor pigerne skal på udebane mod Herning Ikast Håndbold.

 

Silkeborg-Voel – Randers HK 26-21 (13-14)

Målscorer: Signe Schaar 3, Julie Pontoppidan 3, Mai Kragballe 3 (1), Kristin Thorleifsdottir 3, Sidsel Mejlvang 3, Mathilde Orkild 2, Mia Møller 1, Camilla Degn 1, Nicoline Olsen 1, Christina Hansen 1.

Foto: Hans Carstens