Resultatet af dagens kamp mod Ajax København, var ikke den ønskede start på 2019. Kampen startede ellers godt, og Randers pigerne havde hurtigt bragt sig foran 4-1, sammen med en Mathilde Juncker, som startede utrolig stærkt i målet.

Pigerne formåede at spille sig til nogle fine chancer, som desværre blev brændt. Det betød dog, at usikkerheden begyndte at vise sig i spillet, og Ajax kunne stille og roligt indhente føringen. Det fik Niels Agesen til at tage timeout ved stillingen 4-5. Timeouten gav umiddelbart resultat og Julia Eriksson kunne score til 5-5.

Men efter en scoringspause på 8 min, havde Ajax opbygget en lille føring på 3 mål, til stillingen 6-9. Randers pigerne havde svært ved at komme til store chancer i den sidste del af 1.halvleg og kunne gå til pause bagud 8-12.

Efter pausen var det en flok Randers pigerne der kom på banen med en helt anden tænding og gejst. Pigerne fik hurtigt scoret et mål efter 30 sekunder. Forsvaret havde fundet en rigtig god timing, Martina Thörn tog flot fra inde i målet, og Ajax pigerne havde svært ved at finde chancerne. Det gav Randers HK pigerne en masse muligheder, men skarpheden i angrebet manglede, og Ajax kunne opretholde en lille føring på 4 mål.

Der blev dog forsat kæmpet i forsvaret fra Randers pigerne, stille og roligt blev Ajax føring indhentet. Efter 52 min var stilling 17-18, men desværre betød manglende fart og tekniske fejl, at Randers kun formåede at score 1 mål de sidste 10 min.

Ajax vinder kampen 18-22.

Randers HK målscore

Sabine Pedersen, 3 mål
Celine Sivertsen, 2 mål
Anne Sofie Hjort, 2 mål
Camilla Dalby, 2 mål
Rikke Thorngaard, 2 mål
Line Mai Hougaard, 2 mål
Josefine Dragenberg, 1 mål
Cecilie Mørch Hansen, 1 mål
Signe Schaar, 1 mål
Jamina Roberts, 1 mål
Julia Eriksson, 1 mål