I dag kom resultaterne fra gårsdagens test af truppen og staben omkring holdet, og det viste desværre, at yderligere fem er smittet – heriblandt tre spillere, cheftræner Niels Agesen og administrationschef Carsten Solberg.

”Vi er meget kede af hele situationen, vi står i. Vi har taget alle forholdsregler, testet hver uge og passet så godt på hinanden som muligt. Vi kan kun gisne om, hvor smitten er opstået,” udtaler kommunikationschef, Gitte Andersen.

Efter dagens resultat er hele Randers HK atter i venteposition. Kontoret er lukket ned, og alle er stadig i isolation. Truppen, staben og administrationen er atter blevet testet i dag, og i morgen venter nye resultater.

”Før vi kan sige noget som helst om, hvad der kommer til at ske, afventer vi igen de nye resultater i morgen. Vi håber naturligvis, at der ikke er flere positive testsvar. Når vi har resultaterne i morgen, kan vi forholde os til, hvad der skal ske”, siger cheftræner, Niels Agesen, der er meget frustreret over situationen.

”Det er et uprøvet område og dybt frustrerende, men vi må forholde os til situationen og fokusere på de ting, vi kan gøre noget ved. Vi tager en dag ad gangen, der er ikke andet for,” slutter han.

 

Yderligere spørgsmål rettes til Niels Agesen på 60242618