I morgen byder vi Ringkøbing velkommen i Arena Randers. Vi er kommet med fem gode grunde til, hvorfor du skal komme i hallen i morgen:

Fastelavn

I morgen afholder Randers HK en stor fastelavnsfest for de yngste! Så hvis det er i år, dit barn skal krones som kattekonge eller kattedronning, kan du finde billetter til kampen lige her

Fastelavnsfesten starter kl 13 og følgende kommer til at ske i løbet af dagen:

  • Der vil blive slået katten af tønden
  • Der vil blive spist både slik og kage
  • Præmier til den bedst udklædte
  • Randers HK spiller imod Ringkøbing

Vi skal tilbage på sporet

Vi har haft to rigtig svære kampe mod nogle gode modstandere i de sidste to kampe. Derfor er det vigtigere end aldrig før, at vi står sammen og støtter pigerne til at komme tilbage på sporet. Sidst vi mødte Ringkøbing, blev det til en sejr på fem mål. Lad os alle komme i hallen og skabe en god stemning.

Vinterferie

Skyd jeres vinterferie i gang med en tur i Arena Randers! I morgen får du muligheden for at tage hele familien med ind og se et brag af en håndboldkamp, når Ringkøbing Håndbold kommer til Randers.

Stephanie Andersen

Efter 10 år vender Stephanie Andersen tilbage i målet for Randers HK. Stephanie var blandt andet med til at vinde DM guld tilbage i 2012! Så kom i hallen i morgen og byd Stephanie velkommen hjem.

Verdens bedste hjemmebane

”Vi håber, I vil være med til at skabe ”Verdens Bedste Hjemmebane”, så pigerne får det rygstød, de har brug for. Det er næsten umuligt ikke at være både stolte og en lille smule imponeret over den indsats, de lægger for dagen samt deres fantastiske evne til at stå sammen som hold. Specielt når man tænker på, at vores seneste kamp blev afviklet med fem U19 piger og to førsteårs seniorer. Det bekræfter mig i, at der er noget at arbejde med i fremtiden for Randers HK,” siger Ole Bitsch frem mod lørdagens vigtige opgør.

Kampen starter kl 15:00. Vi glæder os til at byde jer velkommen i morgen!

Foto: Hans Carstens