I morgen byder vi Holstebro velkommen i Arena Randers. Vi er kommet med fem gode grunde til, hvorfor du skal komme i hallen i morgen:

Vi kan lægge et stort pres på Holstebro

Med en sejr til os i morgen begynder det at se sort ud for vores gæster, der kæmper for overlevelse i ligaen. Vi kan trække yderligere fra Holstebro, og med de to point, der er på spil, kan de ikke hente os, før det er for sent!

Vi skal have et godt udgangspunkt til kvalspillet

Pointhøsten til kvalifikationsspillet er sat i gang, og i morgen bliver et vigtigt skridt på vejen mod at få et godt udgangspunkt til kvalifikationsspillet. Med kun fire kampe tilbage af grundspillet kan hvert et point blive afgørende, hvis vi skal kravle højere op i tabellen og sikre os point med over i kvalifikationsspillet.

Udviklingen ser god ud!

Udviklingen går i den rigtige retning – faktisk så meget at det kan blive rigtig spændende at være Randers HK-fan de næste år. Se bare på de unge lokale piger, som Aia Raadshøj, Ida Callisen, Tania Knudsen og Signe Schaar, som virkelig har løftet sit niveau rigtig flot. De finder god rygstøtte i vores fyrtårne Sidsel Mejlvang, Julie Pontoppidan og Monika Kongsgaard m.fl.

Det siger cheftræneren om Holstebro Håndbold

”Holstebro er for alvor begyndt at røre på sig her i anden halvdel af sæsonen. Det har kastet seks point af sig, og vi skal derfor ikke afskrive dem fra at overleve i ligaen. De har fået et par af deres profiler tilbage fra skader, hvor specielt Jenny Carlsson og Lærke Christensen er spillere, der pryder de fleste holdkort flot. For os handler det om at holde fast i vores eget spil og bygge videre på den fine udvikling, holdet er inde i,” understreger Ole Bitsch.

Vi skal have Arena Randers til at koge!

Pigerne har brug for al den støtte de kan få! Lad os sammen være med til at skabe ”Verdens Bedste Hjemmebane”. Kom i hallen og råb, hep og støt byens sejeste piger til en vigtig sejr! Kampen starter kl 18:30 og billetter til kampen kan købes her.

Foto: Hans Carstens