I en kamp hvor hverken hjemmeholdet fra TTH Holstebro havde for vane at vinde på hjemmebane, eller udeholdet Randers HK havde for vane at vinde på udebane, blev det desværre til et nederlag på 32-26 til Randers HK.

Kampen startede rigtig godt for Randers pigerne, som spillede sig til den ene store chance efter den anden i 1.halvleg. Efter 8 min spil valgte TTH Holstebro træneren at tage timeout. Her var stillingen 4-2 til Randers HK. Timeouten have midlertidig gevinst og cheftræner Niels Agesen valgte at tage timeout efter 11 min. Her var stillingen 5-5.

Herefter kom en periode, hvor begge hold skiftes til at score, og på et tidspunkt var TTH Holstebro foran 8-10. Men Randers pigerne kæmpede videre og kunne efter 6 scoringer i træk, notere sig en føring på 14-10.

TTH Holstebro fik reduceret til 14-11, men blev så ramt af en 2 min udvisning. En stor chance for Randers HK til at udbygge føringen, men desværre indfandt sig flere fejl i overtalsspillet, og TTH Holstebro kunne reducere til 14-13. Selvom Randers pigerne kunne gå til pause med en føring på 15-14, fandt de aldrig rigtig rytmen igen.

Fra start i 2.halvleg satte TTH Holstebro sig på kampen, og kunne stille og roligt udbygge føringen igennem kampen. Forsvaret havde svært ved at finde rytme og højde, hvilket gave TTH Holstebro nogle lette rammer for at komme til store scoringschancer.

Randers pigerne kæmpe med alt hvad der var, men desværre så stod TTH Holstebros målvogter i vejen, når chancen endelig bød sig.

Kampen slutter 32-26.

Randers HK målscore:

Line Mai Hougaard, 7 mål
Camilla Degn, 4 mål
Anne Sofie Hjort, 4 mål
Sabine Pedersen, 3 mål
Celine Sivertsen, 2 mål
Cecilie Mørch Hansen, 2 mål
Camilla Dalby, 1 mål
Julia Eriksson, 1 mål
Jamina Roberts, 1 mål
Signe Schaar, 1 mål