Pressemeddelelse: Kære alle…

På vegne af Randers HK som er arrangør af nedenstående.

Årets familiemesse i Cross Studiet den 24/2 i tidsrummet 10-16.30 går over alt forventning.

”Vi tager projektet rigtigt seriøst og det er et produkt vi vil bygge på fremadrettet og derfor er det glædeligt at Mette Skov i dag er startet som projektkoordinator. Mette skal sikre organiseringen og informationerne fremadrettet omkring messen og vil også være den person der håndterer messen – det er nødvendigt hvis vi vil det her og det vil vi. Vi er allerede i gang med at se på datoen for den kommende messe og domicil herfor”, siger direktør Per Rasmussen og mangfoldigheden er i top og derfor er vi lige nu i gang med at sikre aktiviteter for familien der kommer på messen”.

”Det går godt med salget af stande – så godt, at vi ser på muligheder for at udvide pladsen på messen og det kommer vi til – der er ikke langt til, at de røde lygter så at sige blinker udsolgt – det er positivt – men plan B & C er vi i gang med. Vi begynder samtidig markedsføringen af selve messen – så vi kan sikre, at der kommer rigtig mange besøgende”, afslutter Per Rasmussen.

”Jeg glæder mig meget til at være projektkoordinater på dette særdeles spændende projekt –  jeg synes det er fantastisk med den store opbakning og jeg glæder mig til at kunne være med til at udvikle projektet med henblik på at gøre det bedre år for år. Spændende faciliteter at afholde en messe i – helt i tråd med at vi sammen vil lave en messe for alle”, siger Mette Skov.

Vi vil løbende informere jer alle.

For yderligere info:

Direktør Per Rasmussen 20205880, mail: pr@randershk.dk

Projektkoordinator Mette Skov 61336820, mail: info@randershk.dk