I fredags skød vi en ny kampagne i gang. Vi kalder den Fælles for Randers HK – Fælles for fremtiden.

I Randers HK’s historie er der især et ord, der har stor betydning – Fællesskab. Gennem klubbens snart 25 år har fællesskabet været grundstenen både på- og uden for banen.  Gennem op- og nedture har vi oplevet stor opbakning fra det randrusianske erhvervsliv og fans. Både da vi var på vores højeste med DM-pokalen i hånden i 2012, men også i december 2019, da vi måtte bede byen om hjælp til overlevelse. Det klarede vi heldigvis i fællesskab.

Nu er fundamentet på plads, og vi er klar til at evaluere vores ambitionsniveau. Vi kan dog ikke gøre det alene. Skal vi have et mere slagkraftigt Randers HK-mandskab, skal vi udvide vores sponsorkreds.

”Efter et par økonomisk hårde år blev vi reddet på målstregen i december 2019. Siden da har vi haft stor fokus på at tilpasse vores omkostninger og få stabilitet i økonomien. Det har vi nu. Fundamentet er på plads både på- og uden for banen,” understreger bestyrelsesformand, Henrik Schaar.

 

Reduceret spillerbudget

Der er især reduceret kraftigt i spillerbudgettet, hvilket helt naturligt har nedjusteret målsætningen for den indeværende sæson. Målet er således en plads i top ti, men med klubbens historik længes alle i og omkring Randers HK efter mere. ”Historien fylder stadig meget i Randers HK. Vi har haft mange fantastiske triumfer gennem tiderne, som vi alle drømmer om at opleve igen. Vi må samtidig erkende, at økonomi, kontinuitet og sportslige resultater hænger sammen. Derfor har vi forsøgt at tydeliggøre, at vi ikke på nuværende tidspunkt har økonomi til at have de samme forventninger om slutspil og medaljer, som vi førhen har haft,” siger Henrik Schaar.

 

3 årig plan

Med et stabilt økonomisk fundament har vi nu haft mulighed for at se mod fremtiden. Her har vi udarbejdet en plan for de næste tre år om, hvordan vi kan hæve vores spillerbudget og dermed også vores sportslige ambitioner til 2023. Vi kan dog ikke gøre det alene. Vi har mange trofaste sponsorer, der fortsat bakker os op, men sammenligner man med år 2012, hvor vi blev danske mestre, er vores sponsorkreds markant reduceret. Derfor lancerer vi nu denne kampagne med håb om at kunne udvide vores sponsorkreds. Målet er ikke DM guld, men til at begynde med igen en fast plads i top 6.

 

Mere end et ligahold

I Randers HK har vi ikke kun øje for egen placering. Vi er fuldt ud bevidste om vores position som håndboldflagskib i Kronjylland. Vi har en stor tradition inden for talentudvikling, og det vil fortsat være et vigtigt element i fremtidens Randers HK. Derfor er det også en målsætning for os, at vi i løbet af de næste tre år kan have fire U-landsholdsspillere i vores talentsystem, samt at vi kan udvikle en ligaspiller om året fra egen talentafdeling.

”Vi kan slet ikke undvære talenterne i Randers HK. De er en vigtig brik i vores DNA og eksistens, og de skal også i fremtiden være med til at skabe et solidt fundament for ligahåndbolden i byen. Samtidig udvikler vi rollemodeller for byens unge og giver dem muligheden for at gå efter deres drømme og mål,” udtaler kommunikationschef Gitte Andersen.

Derfor er det vores håb, at vi endnu en gang står sammen fælles for Randers HK, så vi kan sikre et endnu mere slagkraftigt hold for fremtidens Randers HK.

 

Vil du med på rejsen? Så kontakt:

Gitte Andersen

Tlf.:6022 1956

gitte@randershk.dk