Det blev et comeback af de helt store i dagens sejr over Horsens Håndbold Elite, og som i de gode eventyr skulle heltene fra Randers HK så grueligt meget igennem, inden de kunne lade jublen bryde løs og råbe sejrsråb.

Gæsterne fra Horsens smed fra første fløjt deres taktiske es på banen, da de lagde ud med at spille 7 mod 6. Det udførte de til UG i de første 30 min., hvor hjemmeholdet kun lykkedes med at straffe det tomme mål en enkelt gang. Roligt og sikkert spillede Horsens sig gang på gang i gennem Randers HKs forsvar til stor frustration.

“Vi var forberedt på, at de ville spille 7 mod 6, men ikke fra start. Så bliver vi frustrede over, at vi brænder nogle på det tomme mål og ikke får sat boldene hurtigt nok i gang, og så får vi ikke straffet dem,” forklarer Mathilde Juncker.

 

Godt ud fra pausen

Bagud 8-14 var der mange ting at tale om i omklædningsrummet i pausen, og det var et forvandlet Randers hold, der kom ud til anden halvleg. Forsvaret blev bedre stillet overfor Horsens’ fortsatte 7 mod 6, og med vilje og fight kæmpede pigerne sig tilbage mål efter mål.

“Vi er meget mere aggressive og får givet Juncker meget bedre arbejdsbetingelser i målet. Hendes mange redninger i anden halvleg er helt sikkert med til at vende kampen og gør også, at vi kan smide en masse bolde i deres tomme mål,” siger Mai Kragballe.

 

Fantastisk stemning

De mange scoringer i det tomme mål tvang til sidst Horsens til at opgive 7 mod 6. Randers kværnede videre, og da angrebet samtidig gik fra stolpe ud i første halvleg til stolpe ind, kunne intet holde dem tilbage. Kampen endte 24-22 og så kunne jublen bryde løs i en helt fantastisk kulisse, hvor de blot 400 tilskuere formåede at skabe en stemning, der var en finale værdig. Godt hjulpet på vej af vores trofaste fanklub og vores gæster fra Randers FC’s Nordtribunen kunne opbakningen i den grad mærkes hos spillerne.

“Det var helt vanvittigt. Det var den ottende mand, og allerede under opvarmingen kunne man mærke intensiteten. Det var helt sindsygt, hvad sådan en kulisse gør,” understreger Mai Kragballe.

Kampens spiller blev Camilla Degn.

Målscorer:

Randers HK: Kristin Thorleifsdottir 8 (1), Mai Kragballe 6 (1), Camilla Degn 4, Nicoline Olsen 2, Mathilde Juncker 2, Julie Pontoppidan 1, Christina Hansen 1.

HH Elite: Trine Knudsen 5 (1), Daniela Gustin 4, Maria Vestergaard 3, Emily Baunsgaard 3 (1), Julie Gantzel 3, Mette Lassen 3, Anne-Sofie Filtenborg 1.

Foto: Hans Carstens