Onsdag gælder det endnu en livsvigtig kamp, når vi gæster Skanderborg Håndbold i næstsidste runder af kvalifikationsspillet. I weekendens runde sad vi over, og her kunne vi se Skanderborg vinde over Aarhus United. Dermed er puljen helt åbent i kampen om at undgå sidste pladsen. Randers og Skanderborg har tre point, mens Ringkøbing og Aarhus har to. Ajax København kan allerede kalde sig vinder af kvalifikaitonsspillet.

Med Skanderborgs seneste sejr over Aarhus har de endnu engang vist, at de kan præstere på et meget højt niveau. Der venter derfor en meget svær opgave, når vi igen skal til tur til Fælleden. Det er ikke mere tre uger siden vi sidst spillede dernede i grundspillets sidste runde, hvor det blev til et nederlag.

“Skanderborg har gjort det rigtig, rigtig godt i denne sæson. Vi har også selv haft problemer med Skanderborg og tabt begge vores kampe i grundspillet til dem. De spiller meget velovervejet og sikkert, og formår at sætte deres angreb ind, hvor det gør ondt på modstanderen. De spiller lange angreb og ofte til passiv spil, så vi skal være klar på at holde tempoet i vores forsvarsspil,” lyder det fra cheftræner, Ole Bitsch.

 

Vi kommer med respekt og mod

Med sæsonens tidligere indbyrdes opgør in mente er det med stor respekt for opgaven, at holdet tager endnu en tur til Skanderborg.

“Vi er klar over, at der venter os endnu en hård kamp. Vi har fokus på at gå på banen med mod på opgaven. Vi skal spille med tempo og forsøge at fastholde koncentrationen, når de sætter deres lange angreb ind. Det er en mega vigtig kamp for begge hold, og der bliver masser af fight og intensitet, og så må vi se, om trejde gang bliver lykkens gang,” siger Ole Bitsch.

Kampen spilles onsdag kl. 19.00 i Fælleden.

foto: Hans Carstens