Tirsdag klokken 20:00, får vi besøg af København Håndbold på vores hjemmebane i Arena Randers. I sæsonens tidligere møder med netop København Håndbold er det blevet til en sejr på udebane i Bambusa Kvindeligaen, men desværre også et nederlag som betød pokalexit. Begge kampe var meget tætte, og vi kan meget vel få en tæt kamp, når der fløjtes op til sæsonens tredje opgør mod hovedstadsklubben.

Skader til vigtige spillere

Cheftræner Niels Agesen tror, at det bliver en tæt kamp ligesom sæsonens to første møder.

”Der er ingen tvivl om, at det er et hårdt slag, at både Julie og Camilla er ude med skader. På trods af det forventer jeg en tæt kamp og tror på, at vi kan trække os sejrrigt ud,” udtaler Niels Agesen og fortsætter:

”Vi skal lige finde vores ben igen efter vores opgør i Ajax København, men der er en chance for, at vi kan nappe pointene, og den spiller vi selvfølgelig for. Vi er dog stadig nødt til at se realistisk på det, og vores trup er meget smal i øjeblikket.”

Tre kampe på seks dage

Kampen bliver den tredje kamp på kun seks dage, og det har betydning for forberedelserne op til kampen.

”Spillerene har tid til at restituere, men vi har ikke så mange træninger til at justere de ting, vi gerne vil – især efter en kamp som den mod Ajax. Det er præmissen, men det er vi også klar på,” Slutter Niels Agesen.

Kampen vises live på TV2 Sport klokken 20:00 tirsdag.