Onsdag kl 19 er der atter kamp i Bambusa Kvindeligaen, når Randers HK skal på jagt efter to point i Horsens. Horsens var sidste sæsons helt store skuffelse, hvor de til sidst måtte ud i de altafgørende nedrykningskampe. I denne sæson er der dog ingen tvivl om, at de går benhårdt efter en plads i slutspillet. Derfor er der endnu engang to vigtige point på spil, hvis vi også vil gøre os forhåbninger om at spille med om de 8 bedste pladser, der giver adgang til slutspillet.

 

4/4 i Randers favør

De to hold har fra sidste sæson et stort kendskab, hvor de mødte hinanden hele fire gange. Her kunne pigerne fra Randers HK råbe sejrsråbet alle fire gange. Blandt andet slog vi dem i begge indbyrdes opgør i grundspillet, vi slog dem ud af Santander Cup, samt vandt den alt afgørende kvalifikationskamp, der sendte Horsens Elite ud i kampene om nedrykning.

 

Et helt nyt hold

Den selvtillid fra de interne opgør i sidste sæson må vi gerne tage med os til Horsens onsdag aften. Det giver tro på egne evner, at vi ved, vi før har præsenteret godt mod dagens modstander. Modsat er det også vigtigt at være opmærksom på, at Horsens Håndbold Elite har oprustet stort til den kommende sæson. Blandt andre har de hentet den tidligere landsholdsstreg, Stine Bodholdt, landsholdsspillerne Majbritt Toft og Laura Damgaard er hentet i Viborg HK, mens de i målet har fået den meget rutinerede og tidligere Randers HK-målmand, Chana Masson. Får de samspillet til at fungere med holdets eksisterende profiler som Susanne Madsen, Frederikke Gulmark og Maria Mose Vestergaard, bliver det et særdeles stærkt hold.

 

Klar til at kæmpe for hver en centimeter

Vi er klar til vise, at vi vil byde Horsens op til dans. Efter weekendens nederlag til Aarhus United hungrer pigerne efter at vise, at de kan præstere mere end det. De vil vaske nederlaget af sig med en fighterindsats mod Horsens. Det kan godt være, at spillet ikke altid flyder her i sæsonstarten, men indstillingen skal altid være 110 %, og det vil pigerne vise i Horsens onsdag aften.

 

Husk at du med sæsonkort har gratis adgang på udebane mod Horsens Håndbold Elite, så kom og bak pigerne op onsdag aften kl. 19.00

 

Tager du ikke turen til Horsens kan kampen følges på Amtsavisen.dk eller https://tophaandbold.dk/livescore