Ja, dagens kamp var bogstaveligtalt en tur i karussellen. Odense Håndbold lagde fra start et hårdt tryk på Randers pigerne, og kunne gå fra 3-3 til en føring på 7-3, hvilket fik cheftræner Niels Agesen til at tage timeout. Der skulle styr på tropperne!
Efter timeout’en fik Randers pigerne bedre fat i forsvarsspillet, men det var et hakkende angrebsspil, som havde svært ved at finde pladsen imellem de fysisk stærke Odense spillere. I forsvaret blev der dog gået til stålet, hvor Randers pigerne fightede alt hvad de kunne. Når forsvaret glippede, var en stærkt spillede Mathilde Juncker til gengæld klar i målet.
Randers kunne gå til pause, bagud 13-7.

I halvlegen gik snakken på, at vi ikke måtte give op og holdet kom på banen og kæmpede med alt hvad der var. Ved stillingen 15-11 og 16-12 til Odense, brændte Randers pigerne desværre flere store muligheder, som måske kunne havde tilføjet uventet spænding til kampen. Igennem hele kampen havde holdet det i den grad svært ved at passere Tess Wester i Odense målet. Desværre forsvandt troen på et comeback i kampen, i takt med de brændte chancer, og Odense Håndbold kunne udbygge føringen stille og roligt.
Randers prøvede at gå over til 7 mod 6 spillet, men tekniske fejl, gav Odense mulighed for at score i tomt mål. Odense Håndbold var igennem hele kampen, utrolig kyniske og dygtige til at straffe Randers HK´s fejl.

Kampens Randers HK spillere blev Mathilde Juncker, som sluttede på 43% i målet.

Nu venter der en julepause, hvor der trænes frem imod Final4 den 29.december.

Randers HK målscore

Camilla Dalby, 6 mål
Jamina Roberts, 2 mål
Julia Eriksson, 2 mål
Sabine Pedersen, 2 mål
Cecilie Mørch Hansen, 2 mål
Celine Sivertsen, 1 mål
Camilla Degn, 1 mål
Anne Sofie Hjort, 1 mål
Josefine Dragenberg, 1 mål
Nina Müller, 1 mål
Line Mai Hougaard, 1 mål.