Onsdag klokken 18:30, skal Randers HK-pigerne igen i kamp. Denne gang gælder det Holstebro på udebane i 17. spillerunde. Med sejren i seneste kamp mod Silkeborg-Voel, vil pigerne gøre alt, hvad de kan for at skabe endnu et godt resultat. Holstebro ligger under os i tabellen, men på trods af dette bliver det ikke nogen let kamp. Stillingen er tæt, og Holstebro har tidligere vist, at de ikke bare er et hold, man slår – hvilket ligaens førerhold, Esbjerg, også fik at mærke i 15. spillerunde, hvor de to hold spillede uafgjort.

”Hvis vi skal se på, hvordan Holstebro har præsteret, så er de jo favoritter på hjemmebane. Men hvis jeg kigger isoleret på det spil, vi har leveret mod Herning-Ikast og Silkeborg-Voel, så mener jeg absolut, vi har en chance. Den er måske 50/50, men jeg vælger at tro på, at vi har en god chance,” siger cheftræner Niels Agesen om morgendagens kamp mod Holstebro.

En stærk defensiv

For at få to point med hjem til Randers bliver det ifølge Niels Agesen afgørende, at holdet får styr på angrebsspillet og finder hullerne i Holstebros stærke defensiv.

”Holstebro har fået sat et godt forsvar som giver rigtig gode betingelser for deres dygtige målvogtere. Det er egentlig det, jeg synes, de har baseret deres spil på, og det er den defensiv, vi skal have lirket op,” udtaler Niels Agesen om udfordringerne mod et hold som Holstebro og fortsætter:

”Hvis vi kan stå godt defensivt selv og så komme ud og løbe med dem, vil det være et plus. Vi skal have lirket deres forsvar op, uden at lave for mange fejl – det er der, vores chancer ligger.”

Tilbage til Gråkjær Arena

Med en fortid i Holstebro er det en cheftræner, der har mange minder med i bagagen, når han onsdag vender tilbage til sin gamle hjemmebane.

”Der var mange gode oplevelser i Holstebro, men det betyder bare, at jeg i endnu højere grad vil vinde,” slutter Niels Agesen med et smil.

Foto: Hans Carstens