Randers HK logo

Tålmodighed er en dyd

Sæsonen 20/21 er lige på trapperne. Med tre uger til turneringsstart arbejder truppen intenst på at blive spillet sammen, hvor ni nye spillere skal integreres på holdet. Et hold, der af Lars Abildgaard i Randers Amtsavis er blevet spået til det dårligste i 15 år – godt set Lars. For når man ser på sæsonens trup, skal man spejde langt efter prominente landsholdsprofiler, og med en gennemsnitsalder på ca. 21,5 er der heller ikke megen erfaring at spore. Til gengæld er potentialet og ambitionerne store, men det kommer til at kræve store mængder tålmodighed at nå tilbage til toppen.

Tæring efter næring

Historien har været fortalt før. Et stort økonomisk hul var gravet, og efter knap to års lang, sej kamp er det økonomiske fundament endelig ved at være på plads. Nye kræfter er trådt til i bestyrelsen, og den gamle traver om at sætte tæring efter næring har været nøglen til overlevelse i Randers HK. Det betyder blandt andet, at spillerbudgettet endnu engang er blevet reduceret – til denne sæson med 35 %, hvilket giver den logiske forklaring på truppens sammensætning. I Randers HK ser vi dog med stor optimisme på den kommende sæson, og selvom truppen er ung og uerfaren, er der masser af talent, gå-på-mod og ærgerrighed, og vi håber, vi kan spille med om en plads i top 10.

Drømmen lever

Heldigvis har vi gjort det før. Vi har før rejst os fra en truende konkurs i 2004 og seks år senere stået i klubbens første DM-finale, og det tror vi på, vi kan gøre igen. Hvis vi bliver ved med at drive en ansvarlig forretning og fortsat få masser af opbakning fra sponsorer og publikum, skal vi nok komme på rette vej. For at vende tilbage til Lars Abildgaard er vi trods alt enige om, at det nok ikke bliver i denne sæson, vi popper champagnen og hænger metal om halsen, men fundamentet er skabt, potentialet er stort og drømmene lever i bedste velgående her i Randers HK.

Vi ses på rejsen.