Onsdag venter der Randers HK en svær opgave, når pigerne skal op i mod de forsvarende pokal- og danmarksmestre. Der er ingen tvivl om, at alt skal gå op i en højere enhed, hvis der skal point med hjem fra Odense. De orange kan præsentere internationale spillere på samtlige positioner, og har været suværene i sæsonen indtil nu. De ligger pt. på førstepladsen med maksimum point.

“Skal sejren være inden for rækkevidde, så er der ingen tvivl om, at det kræver 60 minutter på absolut topniveau af både spillere og trænere. Odense har indtil videre gjort rent bord i ligaen og er samtidigt blevet udfordret mod de dygtigste internationale hold i Champions League,” siger assistenttræner, Mikkel Thomassen.

Landsholdspillere på taktikbrættet

Blandt Odense profiler kan blandt andre nævnes et væld af danske landsholdsspillere – Mia Rej, Rikke Iversen, Mie Højlund, Altea Reinhardt, Freja Corht. Læg dertil internationale profiler som Lois Abbingh, Ayaka Ikehara, Dione Housheer og tidligere Randers keeper, Martina Thörn, så bliver de fleste modstandere forpustet. Derfor gælder det om for Randers-pigerne at dele opgaven op i små elementer.

“Vi har op kampen forsøgt at have meget fokus på os selv samtidig med, at vi selvfølgelig har kigget på deres fantastiske hold og mange dygtige spillere. På holdet finder vi blandt andre de danske landsholdsspillere Mie Højlund og Althea Reinhardt som må siges at have afgørende betydning i hver deres ende. Disse to spillere er særligt interessante at fremhæve eftersom, at vi siden vores seneste kamp har haft fokus på at skærpe effektivitet på vores afslutninger og øge antallet af vundne mand/mand situationer i forsvaret,” understreger Mikkel Thomassen.

Vi glæder os og ser frem til kampen, hvor vi vil forsøge at være bedre end de bedste!

Kampen spilles i Otterup Idrætscenter og fløjtes i gang kl. 18.30
Du kan følge kampen på amtsavisen.dk eller på tophaandbold.dk/livescore

Foto: Hans Carstens