Som en del af vores VIP-fællesskab, får du mulighed for at nyde godt af vores mange fordele både før, under og efter kampene.

På kampdage deltager mere end 500 samarbejdspartnere og spiser sammen inden kampstart. Dette er de ideelle rammer for en uformel snak med andre lokale virksomheder, som måske kan blive starten på et givtigt samarbejde.

Derudover er det også en god mulighed for at inviterer kunder eller medarbejdere med til event, der foregår i rammer, der er ud over det sædvanlige.

Vi skaber rammerne for nye forbindelser

I Randers HK er det ikke kun resultaterne på banen, der er vigtige for os. Vi vil også gerne hjælpe vores partnere og sponsorere til succes. Derfor gør vi en dyd ud af at skabe de forbindelser, der kan give vores kunder og deres forretning et løft.

Vi har en aktiv kreds af partnere, som vi hele tiden forsøger at udvide. På den måde håber vi på, at vi kan skabe stærke samarbejder, der kan være til gavn for alle parter.

Derudover vil vi gerne være en hjælp, hvis din virksomhed står med nogle udfordringer, som I ikke selv kan løse. Fordi vi ved, hvad vores partnere kan, kan vi også hjælper dig med de at skaffe de forbindelser, der kan hjælpe dig videre.

Events ved siden af håndbolden

Selvom håndbolden naturligvis er vores hovedfokus, så får du som samarbejdspartner også mulighed for at deltage i en række arrangementer, der foregår udenfor håndboldhallen.

I løbet af året arrangerer vi diverse events, hvor vi skaber nogle anderledes rammer med fokus på fællesskab og forretning.

Arrangementerne kan variere, så vi sikrer, at der er noget for alle. Vi tilbyder alt fra golfture og vinsmagning, til afslutningsfester og teambuildingture.

Bestil VIP-billet

Er du interesseret i VIP-billetter, så kontakt Carsten Solberg (cs@randershk.dk+45 2811 1755) for mere information.