Randers HK henter Christina Pedersen til den kommende sæson.

 

De sidste brikker til den kommende sæson er så småt ved at falde på plads. Med underskriften fra Christina Pedersen har Randers HK sikret sig en bagspiller, der kan være med til at løfte holdet.

Den 21-årige playmaker er hentet i Horsens, hvor hun har spillet siden hendes klub, Vendsyssel, gik konkurs i starten af året. Christina er en spiller med masser af gåpåmod og x-factor, som cheftræner, Ole Bitsch, forventer sig meget af.

”Christinas håndboldmæssige kvaliteter taler deres eget tydelig sprog. Hun er en ekstremt dygtig og alsidig håndboldspiller, som både er godt skydende, hurtig på fødder og har et godt blik for stregspillet. Hun er en dygtig straffeskytte og laver generelt bare mange mål. Hun er en spiller med kant, der tør tage de afgørende beslutninger, og som er kølig, når det hele brænder på,” lyder det fra Ole Bitsch.

 

En vindertype

Det er dog ikke kun på banen, Ole Bitsch ser kvalitet i sin nye playmaker. I Christina Pedersen får Randers HK tilført en masse vindermentalitet og ærgerrighed.

”Christina har efterladt et super godt indtryk i vores samtaler. Hun er yderst dedikeret til sin sport og til Randers HK. Hun er en ekstrem vindertype, der stiller enormt store krav til sig selv og også tør gøre det til sine holdkammerater. Der tror jeg kommer til at klæde vores unge trup i den kommende sæson,” understreger han.

Hovedpersonen selv glæder sig til at skifte til Randers HK og ser især frem til samarbejdet med Ole Bitsch.

”Jeg har valgt at skrifte til Randers for at få nye udfordringer og forhåbentlig få en større rolle. Jeg har kun hørt godt om Ole og klubben, hvilket har gjort Randers HK rigtig attraktiv for mig. Jeg håber og tror på, jeg kan udvikle mig i samarbejde med Ole og resten af holdet. Jeg vil bidrage med en kæmpe vindermentalitet og være med til at rykke Randers længere op i tabellen. Jeg ser frem til en spændende sæson med forhåbentlig masser af point på kontoen og et fedt fællesskab,” siger Christina Pedersen.

Christina har underskrevet en etårig aftale.