Onsdag er der vaske-ægte lokalopgør på programmet i Bambusa Kvindeligaen, når Randers HK spiller ude mod Aarhus United. Faktisk er det så meget lokalt, at størstedelen af Randers HK truppen kan cykle til udekampen, da de fleste af vores spillere er bosat i Aarhus.

Aarhus-holdet har fået en god start på sæsonen og indtager lige nu sjettepladsen med fem point. Hjemmeholdet har op til sæsonen haft stor udskiftning og har blandt andre sagt farvel til store profiler som Celine Lundbye, Sofie Flader, Helena Elver og Julie Pontoppidan. Sidstnævnte er skiftet til Randers HK, og hun er naturligvis spændt på at vende retur sin sin gamle hjemmebane:

– Jeg glæder mig meget til at komme tilbage til hallen, som jeg kender rigtig godt, og jeg håber selvfølgelig, vi får en god oplevelse dernede. Men det bliver også meget specielt, og det er første gang, jeg skal prøve at spille mit mit tidligere hold, siger Julie Pontoppidan.

 

Selvom der venter Julie en speciel kamp, vil hun forberede sig, ligesom hun plejer. Hun mener dog, at hun kan have en lille fordel i at have så stort et kendskab til modstanderen, som hun prøver at vidergive til rester af holdet:

– Jeg kender kollektivet, spillet og de individuelle spillere bedre, så jeg forsøger at byde ind med alt det, jeg kan på det taktiske oplæg til kampen. Men samtidig er der også kommet mange nye spillere til holdet, som jeg ikke kender så godt, siger hun.

Sidste sæson bød på to tætte opgør i mellem de to hold, hvor kampen i Randers endte uafgjort, mens Randers HK vandt med et mål i Aarhus, og Julie Pontoppidan forventer også en tæt kamp i onsdagens kamp mellem de to hold:

– Jeg tror, det bliver en meget tæt kamp helt indtil sidste fløjt. Så vi skal være gode til at slå kold vand i blodet og blive ved med at tro på det hele vejen igennem. Og så håber jeg, vi tager to point med til Randers – det vil jeg i hvert fald gøre alt for, slutter hun.

 

Kampen spilles kl 18.45 i Ceres Park hal 1. Du kan følge kampen på Amtsvisen.dk eller på www.tophaandbold.dk/livescore

Foto: Hans Carstens