Endelig er det tid til hjemmekamp igen. Vi tager denne gang imod Vendsyssel Håndbold, som i øjeblikket ligger i bunden af tabellen i Bambusa Kvindeligaen. De seneste fire kampe har desværre kun kastet et enkelt point af sig, så kampen mod Vendsyssel er en gylden mulighed for at få vendt bussen, og endnu en gang høste 2 vigtige point.

 

Kamp om vigtige point

I tabellen er vi, i skrivende stund, 10 point foran holdet fra det nordjyske. Det skal man dog ikke lade sig narre af – sæsonens første møde endte nemlig med at være utrolig jævnbyrdig og pigerne fra Randers HK vandt kun med 22-23. Derudover kommer gæsterne med alt sandsynlighed flyvende med 120 km/t, da de kigger ind i et meget svært slutprogram, og efterhånden er tvunget til en sejr over os, hvis du skal gøre sig forhåbninger om at overleve i landets bedste håndbold  række.

Spillerne fra Randers HK tror dog på at de kan gøre det onde ved Vendsyssel Håndbold. De er klar til kamp, og har trænet godt siden seneste kamp. Hvis spillerne formår at tage det høje træningsniveau med ind på banen, bør der altså være gode muligheder for at tage en sejr og for alvor sende Vendsyssel helt ud i nedrykningsmørket.

Signe Schaar, som fornyligt har skrevet under på en ny kontrakt med Randers HK, ser frem til kampen og er klar til at give den fuld gas, ude på venstre fløjen.

“Vi glæder os rigtig meget – vi er klar til at give den gas!” siger Signe og fortsætter:

“Vi skal bare spille vores spil, og så håber vi på, at vi kan give Vendsyssel nogle tæsk”

 

Kampen spilles onsdag klokken 18:30 i Arena Randers. Grundet TV-Rettigheder må vi desværre ikke livestreamekampen. Kampen kan derfor kun følges live på Randers Amtsavis liveopdatering eller på vores sociale medier.

Foto: Hans Carstens