Fantastisk fight og forløsning må være nøgleordene for onsdagens sejr over Holstebro Håndbold. Efter flere kampe hvor det har været lige ved og næsten, blev det endelig til en fortjent sejr. Nerverne og kræfterne holdt hele vejen, og sejren var reelt aldrig i fare. Med sejren er vi sikret at være fri af den direkte nedrykning og den sidste plads, Holstebro sidder tungt på nu.

Fra kampens start forsøgte gæsterne ellers at ryste vores unge mandskab med at starte i både offensivt forsvar og 7:6 angreb. Randers-pigerne var dog ikke til at slå ud af kurs, og de fik straffet Holstebros tomme mål flere gange. Med fart i duellerne og tempo i spillet spillede hjemmeholdet sig gang på gang til store chancer, som blev udnyttet flot fra alle positioner. 

 

Mange flotte præstationer 

Det var et Randers-hold, hvor samtlige spillere bød ind i aftenens sejr. Især Nicoline Olsen spillede forrygende både i duellerne og assistspillet. Fløjene var scoringssikre og hurtige i kontrafasen, Sidsel Mejlvang var en kriger i begge ender, og Aia Raadshøj bombede fra distancen. Sejren blev derfor grundlagt på en kæmpe holdindsats, og det er kendetegnet for det her hold, der har været så meget igennem de seneste måneder.

 

Stolt anfører efter sejr

“Det var en kæmpe forløsning endelig at få den her sejr. Vi har været så meget igennem både på og uden for banen, men det her hold holder bare sammen. Det betyder vildt meget, at vi har det så godt sammen uden for banen, og at vi bare bliver ved med at kæmpe uanset, hvad vi er igennem,” lyder det fra Sidsel Mejlvang efter kampen. 

“Det er dejligt, at vi spiller så sikkert i dag. I de seneste kampe er vi blevet slået lidt ud af modstandernes 5:1 forsvar og 7:6 angreb. Holstebro forsøger begge dele i dag, og vi er bare klar på at stå i mod det. Det er så fedt,” siger hun. 

 

Efter fem kampe på 14 dage kan pigerne nu gå på velfortjent pause med en sejr i bagagen. På mandag starter træningen igen frem mod næste kamp, som er d. 11. marts på udebane mod Silkeborg Voel. 

 

Randers HK – Holstebro Håndbold 30-26 (17-13)

Randers HK : Sidsel Mejlvang 6, Julie Pontoppidan 5, Aia Raadshøj 5, Tania Knudsen 3, Ida Callisen 3, Nicoline Olsen 2, Camilla Degn 2, Pernille Brandenborg 2, Signe Schaar 2.

Holstebro Håndbold : Jenny Carlson 8, Mathilde Troelsen 3, Lærke Christensen 3, Emilie Bertelsen 3, Melina Kristensen 2, Sofie Østergaard 2, Emma Laursen 2, Andrea Bendtsen 2, Maja Lauritsen 1. 

 

foto: Hans Carstens