Selvom det ikke blev til point i Odense onsdag aften, er der alligevel meget, Randers HK kan tage med sig fra kampen. For pigerne leverede en klassefight og formåede at presse de forsvarende mestre hele kampen igennem. 

Ole Bitsch havde til opgøret fundet plads til Julie Pontoppidan i startopstillingen, efter at hun har siddet meget ude med både sygdom og småskavanker. Og det var et klogt træk af cheftræneren. Den fodrappe playmaker var konstant en trussel for hjemmeholdets forsvar, hvor hun gang på gang ofrede sig i duellerne. tre mål, en assist og fire tilkæmpede straffekast blev det til for fighteren. 

 

Odense var skarpest

Randers-forsvaret var fra start indstillet godt på Odenses stjerner. Med agressivitet og hårde tacklinger pressede de Odense til flere fejl og forhastede afslutninger. I modsatte ende af banen fik gæsterne skudt hul på landsholdskeeperen Altea Reinhardt. Især Mathilde Orkild var skarp foran kassen. Med fem mål blev hun også kåret til kampens Randers HK spiller. 

Dog var det skarpheden, der blev afgørende for, at Odense trods problemer trak sig sejrsrigt ud af kampen. Randers-pigerne havde flere gyldne muligheder for at bringe sig helt tæt på Odense, men kom aldrig tættere på end to mål. To misbrugte overtalsperioder og en håndfuld uheldige stolpeskud blev prompte straffet. Skal der point med hjem fra Odense, er der desværre ikke råd til at misse. 

Vigtige kampe i vente 

Randers HK kan dog gå stolte fra opgøret. Spillemæssigt var der klar fremgang og fighterindstillingen i top. Det skal holdet tage med videre til den kommende periode, hvor flere vigtige opgør venter mod de nærmeste slutspilskonkurrenter. 

På onsdag tager Randers HK i mod København Håndbold, som er et enkelt point foran os i tabellen. Derfor er det to meget vigtige point, der er på spil. Så kom i hallen og bak vores piger op! 

Billetslaget er i gang. Du kan købe din billet her: https://www.ticketcase.dk/site/randers-hk

foto: Hans Carstens