Lokalopgør, rivalopgør og mange indbyrdes finaleopgør gennem tiderne. Selvom de grønblusede gæster de seneste år har været mere end et enkelt skridt foran Randers HK, er der altid en særlig gnist over kampene mod Viborg HK. Derfor er der også lagt op til et brag af en kamp fredag aften i Arena Randers. 

Efter et par ugers kamppause glæder holdet sig til igen at trække kamptrøjen over hovedet. Pausen er dog blevet brugt rigtig fornuftigt på at optimere alternativerne i det randrusianske spil, så man står endnu bedre rustet til de sidste kampe af efterårssæsonen. 

 

“Vi har trænet rigtig godt her i pausen. Vi har arbejdet meget med vores alternativer i spillet, så vi forhåbentlig kan overraske nogle af vores kommende modstandere. Vi har derfor mest haft fokus på vores eget spil og ikke specifikke modstandere,” fortæller assistenttræner, Mikkel Thomassen. 

 

Løbeskoene skal kridtes 

Guldkandidaterne fra Viborg HK er naturligvis ikke en nem modstander. Især i kontrafasen er de knivskarpe og måske landets bedste. Og netop gæsternes kontrafase er blevet bemærket af trænerteamet. 

“Viborg kommer fra en periode, hvor de har haft et par svære kampe. Derudover har de haft næsten hele holdet afsted med diverse landshold. Vi håber derfor, at vi også kan gøre det svært for dem at komme på besøg i Arena Randers i aften. Omvendt er vi også klar over, at det er et klassemandskab, de kommer med. Især i deres kontrafase er de knivskarpe. Derfor skal vi være meget opmærksomme på at få afviklet vores angreb ordentligt, så vi kan nå at løbe hjem,” forklarer Mikkel Thomassen og fremhæver gæsternes største profiler. 

“Det er altid svært at fremhæve enkelte profiler på et hold som Viborgs, hvor der er landsholdsspillere på stort set alle pladser. Men det er klart, at især Kristina Jørgensen og Line Haugsted er en stor del af Viborgs spil. I modsatte ende har de en af landets bedste keepere, som vi skal forsøge at få skudt hul på,” siger Mikkel Thomassen, inden han afslutningsvis kommer med en opfordring. 

 

“Det bliver en fed kamp, hvor vi bare skal ind og give den fuld gas. Vi glæder os til at spille mod Viborg i Arena Randers, hvor der forhåbentlig kommer mange tilskuere. Vi har mærket den store opbakning, vi har haft de sidste hjemmekampe, og det glæder vi os til igen i aften.” 

Kampen fløjtes i gang kl. 18.30 

Du kan købe billet ved indgangen eller via linket her: https://www.ticketcase.dk/site/randers-hk

Alle under 18 har gratis adgang.

 

foto: Hans Carstens