Det var tydeligt fra første fløjt, at der var meget på spil for begge hold, da Randers HK og Skanderborg tog hul på kvalifikationsspillet. Med en sejr til gæsterne fra Randers HK, ville vi allerede være så godt som sikre på en billet til næste sæson i Bambusa Kvindeligaen. Sådan endte det desværre ikke.

Begge hold kom godt fra start, og kampen begyndte i højt tempo og med masser af intensitet. Glædeligt for Randers HK var det også igen at se Julie Pontoppidan og Camilla Degn tilbage efter skader. Især førstnævnte fik en stor rolle især i anden halvleg, da bagkæden blev betydeligt svækket af et rødt kort til Mai Kragballe. Efter tiden var rendt ud i første halvleg, forsøgte hun sig på direkte tre-meter. Desværre ramte hun en Skanderborg-spiller i hovedet, hvilket udløste det røde kort. Stillingen ved halvleg var 12-12.

Brændte chancer blev dyre

Pigerne i pink spillede i store hele en fornuftig kamp, og holdt sig ifølge Niels Agesen til aftalerne. Desværre brændte gæsterne alt for mange chancer på en velspillende Sofie Moth i Skanderborg-målet. Det kostede i sidste ende sejren.

“Jeg er brand-ærgerlig over, at vi ikke kender vores besøgstid og smider sejren hernede. Men vi brænder 18 afslutninger, hvor de 10 af dem er store chancer. I sådan en kamp her, skal man altså score på den slags. Derudover synes jeg egentlig, vi har godt styr på dem i vores forsvar i første halvleg, men karakteristisk for kampen er det dem, der er først på returboldene, og det får de vel fire mål på. Der skal vi simpelthen være skarpere på at få samlet de bolde op,” siger en ærgerlig Niels Agesen.

Næste opgaver er på lørdag, hvor pigerne endnu engang spiller på udebane. Her går ture til København, hvor Ajax København venter.

 

Skanderborg Håndbold – Randers HK 25-22 (12-12)

Skanderborg: Sofia Deen 9, Stine Kristensen 4, Stine Baun 3 (3), Sarah Stougaard 2, Emma Ernst 1, Thilde Boesen 1, Alberte Ebler 1, Katrine Larson 1, Emilie Pedersen 1, Lotte Vestergaard 1, Emilie Bech 1.

Randers HK: Kristin Thorleifsdottir 6 (2), Sidsel Mejlvang 5, Nicoline Olsen 5, Mai Kragballe 3 (1), Ida Callisen 1, Julie Pontoppidan 1, Tania Knudsen 1.

foto: Hans Carstens