Den 22 årige venstrehånd erstatter Mia Møller på højre back i den kommende sæson.

Det er et stort talent, der i den kommende sæson skal bombe på højre backen for Randers HK. Anne kommer til klubben fra Hadsten Håndbold, hvor hun har været en stor profil de seneste to sæsoner. I Santander Cuppen for knap tre uger siden mod netop Randers HK gjorde Anne også et rigtig godt indtryk på sin kommende klub og nye træner. Derfor var Ole Bitsch hurtig til at kontakte Anne Berggreen, da det stod klar, at Mia Møller desværre ikke var i stand til at fortsætte karrieren.

”Med udgangspunkt i Mia ulykkelige situation, ser jeg alligevel processen som en win/win. Både for Mia selv, Randers HK og hele truppen er det trods alt positiv, at Mia kan prioritere sit helbred, og at vi så sent på sæsonen har kunnet finde en dygtig højre back, der kan tage over fra dag 1,” forklarer Ole Bitsch, ny cheftræner i Randers HK. Han var i Hadsten og overvære sit kommende hold spille sæsonens sidste kamp, og her lagde han mærke til modstanderens dygtige højre back.

”Jeg har haft flere gode snakke med Anne omkring skiftet. Hun er en fornuftig og udadvendt pige, og jeg er sikker på, hun kommer til at passe rigtig godt ind på holdet både på og uden for banen. Anne er et stort talent og har nogle spændende kompetencer, jeg er sikker på, vi kan videreudvikle. Hun har først og fremmest en fantastisk skud, men er også god i hendes brud, hvis forsvaret kommer frem i hende. Hun tør gå mod mål og tage de tæsk, det koster. Desuden kommer hun med sine 182 cm til at bidrage med en god fysisk på det her Randers-hold.” siger Ole Bitsch om sin nye spiller.

 

Store ambitioner

Talentet har aldrig været til at tage fejl af. Anne Berggreen kommer oprindeligt fra Esbjerg, hvor hun allerede i en tidlig alder trænede med ligatruppen, mens hun i to sæsoner blev udlejet til Fredericia inden skiftet til Hadsten Håndbold. Hun har endvidere optrådt på det danske U-landshold.

Anne har store ambitioner både på- og uden for banen. Ved siden af håndbolden læser hun medicin, men det hindrer hende ikke i at tage skridtet op i ligaen.

”Jeg glæder mig til at udfordre mig selv på en større scene. For mig er det en pigedrøm, der går i opfyldelse. Det er gået hurtigt, siden Ole kontaktede mig. Selvom jeg har været meget glad for Hadsten, var jeg ikke i tvivl om, at jeg er klar til at tage skriftet videre til ligaen og se, hvad det kan blive til. Jeg glæder mig til at møde pigerne og komme i gang med at træne med holdet. Jeg vil gøre alt for at bidrage positivt til holdet med en masse vilje og god energi. Og så skal jeg tage mine gode kompetencer på banen med, hvor jeg især kan bidrage med mit skud, mine brud og en god fysisk i forsvaret,” siger Anne Berggren.

 

Anne tiltræder på en 1 årig aftale og træner med truppen allerede tirsdag.

 

Anne Berggreen skrev under på kontrakten med Randers HK mandag. Tirsdag træner hun med holdet for første gang.